Stoc epuizat

Sapun negru de Alep cu eucalipt 180ml

Sapun de Alep 100% natural, cu ulei de eucalipt, specific ritualului de exfoliere in hamam, adecvat pentru toate tipurile de piele, nu face multa spuma, este delicat si purifiant.

Anunță-mă când produsul revine în stoc

SKU: 3760061223813 Category:

Descriere

Caracteristici: sapun natural fabricat in Alep – Siria, testat sub control dermatologic in Franta.
Gramaj: 180g
Descriere produs: Bucurati-va de un moment de relaxare pentru un gomsj oriental cu ajutorul acestui sapun negru specific ritualului hamam. Sapunul de negru cu eucalipt este un exfoliant natural excelent are un efect mare de hidratare in timp de purifica pielea in mod delicat.
Delicat si purifiant, acest sapun negru nu face multa spuma si este adecvat pentru toate tipurile de piele. Uleiul esential de eucalipt are un efect puternic racoritor si antiseptic.
Sapunul de Alep este recomandat pentru acnee, eczeme, psoriazis, pentru piele uscata, pentru crustele de lapte. Mai poate fi folosit ca sampon (o data sau de doua ori pe saptamana), ca masca faciala (lasati un minut apoi clatiti) sau chiar ca spuma de barbierit. De asemenea, are un puternic efect antimolii asa ca poate fi depozitat in dulapurile cu haine.
Uleiul de masline hraneste si catifeleaza pielea. Uleiul de boabe de dafin restabileste filmul hidrolipidic care protejeaza pielea si este tonifiant, antioxidant si purifiant. 99,2% ingrediente de origine naturala
Certificare: Cosmos Natural certificat prin Ecocert Greenlife
Atentie: In caz de contact cu ochii clatiti din abundenta cu apa.  Termen valabilitate 12 luni de la prima deschidere
Sub marca Najel puteti gasi cosmetice naturale, cosmetice bio, tratamente pentru igiena si infrumusetarea intregului corp.

Marcă

NAJEL

Descoperiti o gama variata si bogata de sapunuri de alep 100% naturale: clasic calup (20, 30, 40% - recomandat de dermatologi pentru eficacitatea sa in tratamentul pielii), cu trandafir, lamaie, iasomie, flori de portocal, miere, argila rosie, ambra, chimion, argan sau namol de la Marea Moarta. Sapunul de Alep este un produs autentic, in totalitate natural ce are in compozitie ulei de masline si ulei de dafin si nu contine soda chimica, coloranti, conservanti, parfumuri sau agenti spumanti de sinteza.

Ingrediente INCI: aqua, potassium olivate, glycerin, ulei esential de ecualipt, potassium laureate, sodium benzoate, potassium sorbate, potassium hydroxide, citric acid, limonene