În stoc

Turte crocante din ovaz – fara gluten 150g

Paine fara gluten din ovaz si orez, crocanta, tartinabila, produs vegan, bogat in fibre, proteine si magneziu. Nutriscore A.

SKU: 3380380077302 Categorii: , ,

Descriere

Caracteristici: produs bio, produs garantat fara gluten, produs vegan
Gramaj: 150g
Descriere produs: produs bio garantat fara gluten, vegan, cu textura crocanta, bogat in fibre si proteine, sursa de magneziu (71 mg (19% din aportul zilnic necesar),aceasta paine fara gluten poate fi folosit pentru pregatirea unei gustari. Scor Nutritional A
Ambalat in 2 saculeti individuali si cutie de carton
Ingrediente: faina de ovaz* (50%), faina de orez*, sare marina
*ingrediente provenite din agricultura ecologica
Certificare fara gluten AFDIAG: FR-011-124
Alergeni:0
Conditii de pastrare si consum: a se pastra in locuri uscate si lipsite de lumina
Tara de origine: Agricultura UE
Fabricat: Franta
Certificare: FR-BIO-01
Data limita de consum optimal: 12 luni de la producere
Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat,  va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in nu mai putin de 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, naut, linte verde, tomate si paprika, cocos si curry sau smochine, in pachete de 150 si 300g. 

Marcă

Le pain des fleurs

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Magneziu

Valoare energetica la 100g

Quick Comparison

SettingsTurte crocante din ovaz - fara gluten 150g removeBiscuiti fara gluten cu nuca de cocos 120g removeFaina de hrisca - fara gluten 500g removeQuinoa Real 500g removeFaina de porumb - fara gluten 500g removeQuinoa rosie 500g remove
Imagine
SKU338038007730233803800901723380380049743338039041040333803800497503380380000003
Rating
Preț
Stoc

55 în stoc

5 în stoc

49 în stoc

2 în stoc

26 în stoc

10 în stoc

Disponibil55 în stoc5 în stoc49 în stoc2 în stoc26 în stoc10 în stoc
Adaugă în coș

DescrierePaine fara gluten din ovaz si orez, crocanta, tartinabila, produs vegan, bogat in fibre, proteine si magneziu. Nutriscore A.

Biscuiti bio cu nuca de cocos, fara ulei de palmier, produs garantat fara gluten.

Faina de hrisca bio bogata in proteine si fibre garantata fara gluten.

Comparata cu o cereala din cauza compozitiei sale nutritive, quinoa nu contine gluten in mod natural si are un procent ridicat de proteine si este o sursa de magneziu si de fibre. Timp de gatire 12 minute.Faina bio de porumb garantata fara gluten utilizata in prepararea clatitelor si biscuitilor.Sursa de proteine, fibre, fier, magneziu, si proteine, quinoa rosie bio nu contine gluten in mod natural. Creste natural in cantitati mici, intre culturile de quinoa real alba.  Origine Bolivia. Calitate premium. Gata in 12 minute
ContentCaracteristici: produs bio, produs garantat fara gluten, produs vegan Gramaj: 150g Descriere produs: produs bio garantat fara gluten, vegan, cu textura crocanta, bogat in fibre si proteine, sursa de magneziu (71 mg (19% din aportul zilnic necesar),aceasta paine fara gluten poate fi folosit pentru pregatirea unei gustari. Scor Nutritional A Ambalat in 2 saculeti individuali si cutie de carton Ingrediente: faina de ovaz* (50%), faina de orez*, sare marina *ingrediente provenite din agricultura ecologica Certificare fara gluten AFDIAG: FR-011-124 Alergeni:0 Conditii de pastrare si consum: a se pastra in locuri uscate si lipsite de lumina Tara de origine: Agricultura UE Fabricat: Franta Certificare: FR-BIO-01 Data limita de consum optimal: 12 luni de la producere Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat,  va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in nu mai putin de 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, naut, linte verde, tomate si paprika, cocos si curry sau smochine, in pachete de 150 si 300g. 

Caracteristici: produs bio, garantat fara gluten, fara ulei de palmier.
Gramaj: 120g
Descriere produs: crocanti, fondanti, produs garantat fara gluten cu gust specific de nuca de cocos. Veritabila sursa de fibre, produs fara ulei de palmier. Produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG. Fara ulei de palmier si certificati fara gluten, aceste 12 fursecuri sunt ambalate cate 3 fiind o gustare gourmet pentru orice moment al zilei.
Ingrediente: faina de orez semiintegral*, amidon din cartofi * , zahar alb din trestie*, margarina (unt de shea*, ulei de floarea soarelui *, apa, sare, suc de lamaie concentrat*), fulgi de nuca de cocos* 14,5%, sare de mare, agent de ingrosare: guma de guar* , emulgator: lecitina din floarea-soarelui
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Origine: Agricultura UE/nonUE. Fabricat in Franta
Alergeni: 0. Garantat fara gluten. Poate contine urme de oua, lapte si fructe oleaginoase.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01, Certificare fara gluten AFDIAG: FR-011-189
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, fara gluten
Gramaj: 500g
Descriere produs: faina bio de hrisca garantate fara gluten, produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG
Ingrediente: faina de hrisca*
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: faina ideala pentru realizarea faimoaselor turte bretone si pentru imbogatirea si parfumarea prajiturilor, a aluatului de tarte sau de paine
Origine: Agricultura Franta. Fabricata in Franta
Alergeni: 0 Produs bio Garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, fara gluten in mod natural, certificat vegan, provenit din comertul bio-echitabil Gramaj: 500g Descriere produs: Quinoa Real este soiul cel mai traditional de quinoa cultivat pe scara larga in Bolivia la 3500m altitudine, si selectat si cultivat inca din 1989 de Ekibio. Sursa de proteine, magneziu, si fibre Quinoa real este cunoscuta pentru bobul alb, textura moale, aroma sa dulce cu gust lejer de alune. Se preteaza atat la preparate sarate cat si dulci. Un produs foarte bogat din punct de vedere nutritional si care poate fi gatit in doar 12 minute. Comparata cu o cereala din cauza compozitiei sale nutritive este o veritabila sursa de magneziu (50%din necesarul zilnic), are un procent ridicat de proteine, foarte bine echilibrat si nu contine in mod natural gluten. Ingrediente: quinoa real alba* (Chenopodium quinoa) *100% ingrediente provenite Agricultura Ecologica si provin din comerț echitabil controlat conform standardului de FIABLE Preparare: se prepara la fel ca orezul: clatiti, apoi fierbeti 1 volum de quinoa in 2 volume de apa, timp de 12-15 min. Dupa fierbere fiecare bob isi dubleaza volumul, eliberand miezul alb. Poate fi consumat fierbinte sau rece, in salate, sarate sau dulci. 60 de grame quinoa reprezinta portia pentru o persoana. Recomandare: pentru savoare deosebita puneti la fiert si un cub de supa Primeal. Alergeni: 0. Acest produs nu este garantat 100% fara gluten. Ambalaj Reciclabil de carton. Punga ermetica necesara pentru garantarea pastrarii calitatilor organoleptice evitarea aparitiei unor inconveniente legate de lipsa tratamentelor. Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Tara de origine: Bolivia Certificare: FR-BIO-01 PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.Caracteristici: produs bio, fara gluten Gramaj: 500g Descriere produs: faina bio de porumb, garantata fara gluten produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG Ingrediente: faina de porumb* *ingredinte provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: faina de porumb fara gluten se utilizeaza in amestecuri cu alte fainuri pentru realizarea de biscuiti, clatite, paine. Culoarea galbena a acestei faini da luminozitate preparatelor si permite realizarea de biscuiti originali care sunt foarte bine primiti de copii. Origine: Agricultura Franta. Fabricat in Franta Alergeni: 0 Garantat fara gluten Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Certificare: FR-BIO-01 Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).Caracteristici: produs bio, fara gluten in mod natural, vegan, provenit din comertul bio-echitabil, sursa de proteine si fibre Gramaj: 500g Descriere produs: seminte din familia Chenopodiaceae (cum ar fi spanacul), comparat cu o cereala din cauza compozitiei sale nutritive Sursa de fibre, fier si de magneziu, quinoa are un procent ridicat de proteine, foarte bine echilibrat si este natural fara gluten. Quinoa rosie este un soi diferit de quinoa alba,la fel de veche ca si cultura. Aceasta creste in mod natural in cantitati mici, in culturile de quinoa real. Timp de preparare doar 12 minute Ingrediente: Quinoa rosie* *ingrediente provenite Agricultura Ecologica Preparare: se prepara la fel ca orezul, clatiti, apoi fierbeti 1 volum de quinoa rosie in 2 volume de apa, timp de 12 min Poate fi consumata fierbinte sau rece, in salate, sarate sau dulci. Odata fierte devin bicolore! Textura sa mai ferma decat la quinoa alba,le face mai potrivite pentru mancaruri sarate si amestecul cu alte seminte, pentru a aduce un strop de culoare. 60g reprezinta o portie pentru o persoana. Pentru o aroma deosebita puneti la fier si un cub de supa Primeal Alergeni: 0 Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Ambalat in atmosfera protectoare ISERE. Ambalaj reciclabil din carton. Tara de origine: Bolivia Termen valabilitate optima (BBD - best before date): 24 de luni Certificator: FR-BIO-01 PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare
Weight0.20.20.60.60.60.6
DimensionsNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplică
Additional information
Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Magneziu

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Fibre

Sodiu

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Magneziu

Valoare energetica la 100g

Grasimi

1.3g din care acizi grasi saturati 0.3g

Carbohidrati

75.4g din care zaharuri 0.8g

Proteine

6g

Fibre

3g

Sare

1.8g

Valoare energetica la 100g

1432kj sau 337kcal

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g