Stoc epuizat

Quinoa si mei cu legume – fara gluten gata preparat 220g

Produs bio vegan gata preparat, garantat fara gluten, pe baza de quinoa, mei si legume, sursa de fibre si proteine.

Anunță-mă când produsul revine în stoc

Descriere

Caracteristici: produs bio, produs cu preparare rapida, produs garantat fara gluten, vegan
Gramaj: 220g
Descriere produs: produs bio garantat fara gluten, gata preparat, sursa de proteine si fibre. O asociere savuroasa de cereale si legume pentru a profita de beneficiile complementare.
Ingrediente: legume* (34%) (morcovi*, dovlecei*, ardei rosii*, rosii*), apa, quinoa* (16%), mei* (11%), fasole rosie prefierte* (8%), ulei* (floarea soarelui, masline extra virgin), sare marina, usturoi*, chimion*, ras el hanout* (amestec de 12 condimente, african)
*ingrediente provenite din agricultura ecologica
Preparare:
In tigaie, sau wok: gatiti continutul plicului cu 2 linguri de apa timp de 2-3 minute la foc mic.
La Bain Marie, puneti plicul inchis timp de 10 minute in apa care fierbe.
Certificare fara gluten AFDIAG: FR-011-109
Alergeni: 0. Poate contine urme de susan, soia si ou
Conditii de pastrare si consum: a se pastra in locuri uscate
Tara de origine: Agricultura UE/nonUE
Fabricat: Franta
Certificare: FR-BIO-01
Data limita de consum optimal: 12 luni de la producere
Produsele din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Fibre

omega 3

0,8g

Valoare energetica la 100g

Marcă

Ma vie sans Gluten

Ma vie sans gluten – pentru cei care vor sa redescopere placerea unei bucatarii sanatoase, echilibrate, creative, gustoase, organice garantate fara gluten! Ma vie sans gluten face parte din AFDIAG (Asociatia franceza a intolerantei la gluten).Boala celiaca este o afectiune a sistemului imun, declansata de ingestia glutenului alimentar, in care apar leziuni la nivelul intestinului subtire. Glutenul este o proteina de origine vegetala care se gaseste in cereale precum graul, orzul sau secara. Produsele din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio)