În stoc

Cereale pentru bebeluși – de la 4 luni 400g

Cereale copii, produs bio din cereale prefierte (orez-mei) si alge marine, fara lapte, garantat fara gluten AFDIAG, se poate utiliza incepand cu varsta de 4 luni

Descriere

Caracteristici: produse bio, fara lactoza, garantat fara gluten, fara soia, fara ulei de palmier
Gramaj: 400 g
Producator: La Mandorle
Descriere produs: Primele mele cereale este un preparat adaptat pentru sugari. Acest preparat 100% vegetal este potrivit pentru sugari si copii mici, care nu pot tolera gluten, in perioada de intarcare si pentru a suplimenta dieta copiilor in copilarie si / sau pentru adaptarea lor progresiva la o dieta normala.
Complementar cu gama Bébé M pentru sugari (fostă Bébé Mandorle), Cereale pentru bebeluși – de la 4 luni 400g este un preparat instant de cereale pentru sugari facut din orez si mei.
Indeplinește criteriile de reglementare in vigoare asa cum sunt definite in Directiva Europeana CE 2006/125 si Regulamentul CE 609/2013.
Aceste prime Cereale bebelusi  sunt garantate AFDIAG fara gluten, fara lapte, fara adaos de zahăr, este potrivit pentru hranirea sugarilor si copiilor mici sanatosi.
Este destinat a fi utilizat in perioada de intarcare si ca supliment alimentar si/sau pentru adaptarea treptată a acestora la o dieta normala.
Nu poate fi folosit ca inlocuitor al laptelui matern in primele luni de viata.
Cereale pentru bebelusi ideale pentru copii de 4 luni, 5 luni, 6 luni si peste.
Fara zahar adaugat.
Caracteristici:
– fara lapte si derivate din lapte
– fara gluten
– fara coloranti si arome
– fara ulei de pamier si zaharuri
– imbogatit cu nutrienti naturali
– organic
Ingrediente: Faina prefiarta* 98% (orez* 69% (Franta/Italia), mei* 29% (Franta/Italia)), agent de ingrosare: roscove*, Tiamina (Vitamina B1).
* Ingrediente din agricultura ecologica.
Alergeni: poate contine urme de migdale si alune
Preparare:
Cu lapte matern, sau alte lichide nutritive adecvate pentru hranirea sugarilor si copiilor de varsta mica conform cu tabelul de preparare. Preparat pentru sticla(biberon) sau lingura.
TABEL ORIENTATIV DE PREPARARE:

Varsta                  BIBERON                    LINGURA
                             Doze    Lapte matern    Doze    Lapte matern
4-8 LUNI              2         240 ML                3         210 ML
PESTE 8 LUNI   3         240-300ML        4        240 ML
1 doza (masura) = 5g .Volumul si numarul de recipiente cu biberon sunt orientative.
Medicul de specialitate va adapta aceste recomandari la nevoile specifice ale copilului dumneavoastra.
RECOMANDARI IMPORTANTE PENTRU SANATATEA COPILULUI DUMNEAVOASTRA
* Respectati riguros  recomandarile de preparare.
* Nu pastrati resturile si respectati cu strictete regulile de igiena inainte si dupa utilizare.
* Acest preparat de cereale si legume poate fi combinat in mod unic numai cu lapte sau alte lichide nutritive adecvate pentru hranirea sugarilor sau copiilor mici.
IMPORTANT
Ca la orice preparat pentru copii este necesar sa se ceara sfatul persoanelor calificate independente in domeniul medicinei, nutritiei sau farmaciei sau altor specialisti responsabili de ingrijirea mamei si a copilului inainte de a consuma produsul.
Conditii de pastrare si consum: a se consuma de preferinta pana la data inscriptionata pe ambalaj. A se pastra intr-un loc rece, uscat, inainte si dupa.
Origine: Franta
Certificator Bio: FR-BIO-01; Certificare(fara gluten): AFDIAG
De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier.
Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta.
Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari.

Informații suplimentare

Grasimi

Carbohidrati

Proteine

Sare

Fibre

Tiamina / Vitamina B1

1,16mg

Marcă

Bébé M

Patentul de producere brevetat de La Mandorle - producator francez,  garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari. Produsele sunt  certificate fara gluten. 100% vegetale, fara lactoza, fara ulei de palmier.