În stoc

Cereale + legume pentru bebeluși – de la 6 luni 400g

Cereale bebelusi, produs bio din cereale prefierte (orez-mei-hrisca) si legume (mazare-morcov), fara lactoza, garantat fara gluten AFDIAG, incepand cu varsta de 6 luni. Imbogatit cu spirulina.

Descriere

Caracteristici: produse bio, fara lactoza, garantat fara gluten AFDIAG, fara soia
Gramaj: 400 g
Producator: La Mandorle
Descriere produs: 100% vegetal, fara lapte, fara gluten si fara soia, acest preparat este o cereala pentru sugari. Certificat organic si garantat fara gluten de AFDIAG este potrivit pentru hrănirea sugarilor si copiilor mici sanatosi si este destinat utilizarii în perioada de intarcare. Imbogatit cu alge Spirulina. Planet score A. Fabricat in Franta. Complementar cu gama Bébé M pentru sugari (fostă Bébé Mandorle), acest preparat instant este un preparat pentru cereale pentru sugari cu legume, mazare si morcovi, pentru a descoperi noi gusturi si noi texturi. Indeplinește criteriile de reglementare in vigoare asa cum sunt definite in Directiva Europeana CE 2006/125 si Regulamentul CE 609/2013.
Fara gluten, fara lapte si fara zahar, acest preparat este potrivit pentru sugarii sanatosi si copiii mici. Este destinat a fi utilizat in perioada de intarcare si ca supliment alimentar si/sau pentru adaptarea treptată a acestora la o dieta normala.
Nu poate fi folosit ca inlocuitor al laptelui matern in primele luni de viata.
Imbogatit cu alge marine, aduce substante nutritive naturale suplimentare.
(1) contine zaharuri prezente in mod natural. Contine Thiamina/Vitamina B1: 1,13mg.
Caracteristici:
– fara lapte si derivate din lapte
– fara gluten, fara adaos de zahar sau sare
– fara coloranti si arome, fara soia
– imbogatit cu nutrienti naturali
– organic
Ingrediente: fainuri* prefierte 88,9% (orez *, mei *, hrisca *), pudra de legume* 11% (morcov* 8%, mazare* 3%), alge marine:  Spirulina* (Spirulina Plantesis), Tiamina (vitamina B1).
* Ingrediente din agricultura ecologica.
Alergeni: garantat fara gluten, fara adaos de zahar. Certificare AFDIAG FR-117-007.  Poate contine urme de migdale si alune
Preparare:
consum cu biberon: se adauga cantitatea de produs cu laptele matern sau preparat, caldut dupa cum se arata in tabelul orientativ de preparare.
Amestecati viguros vertical si circular pana la dizolvarea completa a pulberii.
consum cu lingura: intr-o farfurie, se adauga cantitatea de produs cu lapte matern sau preparat, caldut dupa cum se arata in tabelul orientativ de preparare.
Se amesteca pana cand este complet incorporat si are textura omogena.
TABEL ORIENTATIV DE PREPARARE:

Varsta                         BIBERON                    LINGURA
                                 Doze    Lapte matern    Doze    Lapte matern
6-8 LUNI              2          210 ML                3         210 ML
PESTE 8 LUNI    3         240-300ML        4          240 ML
1 doza (masura) = 5g. Volumul si numarul de recipiente cu biberon sunt orientative.
Medicul de specialitate va adapta aceste recomandari la nevoile specifice ale copilului dumneavoastra.
RECOMANDARI IMPORTANTE PENTRU SANATATEA COPILULUI DUMNEAVOASTRA
* Respectati riguros  recomandarile de preparare.
* Nu pastrati resturile si respectati cu strictete regulile de igiena inainte si dupa utilizare.
* Acest preparat de cereale si legume poate fi combinat in mod unic numai cu lapte sau alte lichide nutritive adecvate pentru hranirea sugarilor sau copiilor mici.
IMPORTANT
Ca la orice preparat pentru copii este necesar sa se ceara sfatul persoanelor calificate independente in domeniul medicinei, nutritiei sau farmaciei sau altor specialisti responsabili de ingrijirea mamei si a copilului inainte de a consuma produsul.
Conditii de pastrare si consum: a se consuma de preferinta pana la data inscriptionata pe ambalaj. A se pastra intr-un loc rece, uscat, inainte si dupa.
Origine: Franta
Certificator Bio: FR-BIO-01; Certificare AFDIAG
De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier.
Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta.
Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari.

 

Informații suplimentare

Grasimi

Tiamina/Vitamina B1

1,13mg

Carbohidrati

Proteine

Sare

Fibre

Marcă

Bébé M

Patentul de producere brevetat de La Mandorle - producator francez,  garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari. Produsele sunt  certificate fara gluten. 100% vegetale, fara lactoza, fara ulei de palmier.