Descriere
Caracteristici: produse bio, fara lactoza, fara gluten, fara soia, sursa de calciu si proteine
Gramaj: 65g Cantitate suficienta pentru 4 portii
Producator: La Mandorle
Descriere produs: budinca de vanilie bio, desert instant cu vanilie si lapte de migdale bio, fara lactoza, fara gluten, fara soia, produs bio 100% vegetal, bogat in calciu, magneziu.
Un pachet de 65 g de preparat La Mandorle Budinca vanilie si lapte de migdale va permite sa pregatiti o budinca ce poate fi impartita cu familia sau 4 deserturi individuale pe care fiecare le poate indulci dupa preferinta.
Original, acest preparat 2 in 1 combina bautura vegetala si baza de budinca. Simplu, practic si delicios, poate fi preparat doar cu apa.
Fara adaos de zaharuri, budinca de vanilie cu lapte de migdale ofera o alternativa ideala pentru desert sau gustare pentru a inlocui deserturile clasice sau iaurtul.
2 portii de budinca asigura 13% din VNR (2) in calciu si 23% din VNR (2) in magneziu. (VNR = Valoare nutritionala de referinta pentru un adult).
Pentru a-si dezvolta preparatul pentru Budinca de vanilie cu lapte de migdale, La Mandorle a selectat riguros fructele: culese in inima Bazinului Mediteranean, aceste migdale provin din soiuri ancestrale cultivate intr-un ecosistem conservat.
Cu aceeasi preocupare pentru conservarea mediului, La Mandorle a ales sa excluda orice migdale de origine californiana deoarece supraexploatarea acestor migdale ameninta echilibrul faunei si florei acestei regiuni. Astfel, toate migdalele folosite la produsele La Mandorle provin direct din Sicilia sau Spania.
Migdalele sunt si o sursa excelenta de proteine: 21% se gasesc in migdalele albite, la fel de mult ca intr-o bucata de carne (o bucata de pui crud contine 20% proteine conform datelor din tabelul Ciqual al ANSES). Aceasta este ceea ce permite ca preparatul pentru Budinca de vanilie La Mandorle cu lapte de migdale sa fie atat de bogat in proteine.
Migdalele sunt, de asemenea, foarte bogate in minerale, in special calciu, magneziu si fosfor. Deasemenea, contin vitamine precum vitamina B2.
Datorita procesului brevetat, acesti micronutrienti sunt conservati. Veti regasi astfel in budica dumneavoastra toata bogatia de vitamine si minerale a migdalei!
Ingrediente: lapte praf instant de migdale* 66% (migdale partial degresate* (origine Sicilia sau Spania), sirop de orez*, fibra de salcam*, aroma naturala de vanilie*), pudra de migdale* 18,5% (origine Sicilia), amidon de orez*, agent de ingrosare: agar agar*, aroma naturala de vanilie.
* Ingrediente din agricultura ecologica. Cacao din comertul bio echitabil.
Alergeni: fara gluten, fara soia, fara lactoza. Contine migdale.
Preparare:
Rasfatati-va cu un desert sanatos, rapid si usor
Se toarna amestecul intr-o cratita.
Se dizolva la rece cu 500 ml apa.
Aduceti amestecul la fiert si gatiti timp de 3 pana la 4 minute, amestecand constant. Indulciti dupa dorinta cu 1 pana la 2 linguri de zahar.
Se toarna in cupe individuale sau intr-o singura forma si se lasa la frigider.
Savurati dupa racire.
Conditii de pastrare si consum: puneti produsul intr-un loc racoros si uscat. Se recomanda consumarea preparatului reconstituit in aceeasi zi si tinut la frigider daca este necesar dar nu mai mult de 2 zile.
Produs in Franta
Certificator: FR-BIO-01
De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier.
Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta.
Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori.