În stoc

Amestec pentru pizza – fara gluten 350g

Produs vegan, fara gluten, amestec perfect pentru realizarea aluatului pentru blat de pizza in numai 5 minute

Descriere

Caracteristici: produs bio, garantat fara gluten,
Gramaj: 350g
Descriere produs: amestec bio ideal pentru preparare blat de pizza in numai 5 minute. ajunge pentru 3 blaturi de 25cm diametru
Caracteristici produs:
– aluat fin si neted, gata în 5 minute
– 1 plic = 3 pizza
– mai multe variante posibile: focaccia, calzone, crackers
– baza de cereale : faina de orez + faina de naut
Ingrediente: faina de orez alba* , faina de orez semiintegrala*, amidon de tapioca*, faina de mazare*, praf de copt* (amidon de porumb*, tartrat de potasiu , bicarbonat de sodiu), Mix’Gom * (psyllium blond*, guma de acacia*), drojdie de bere uscata si devitalizata de hrisca* si de quinoa*, sare de mare.
*ingrediente provenite Agricultura Ecologica
Utilizare: Metoda de preparare pentru o pizza :
Ingrediente: 120 g Amestec pentru pizza + 11 cl de apa calda + 1 lingurita ulei de masline 1 lingurita suc de lamaie
Se prepara blatul:
Se amesteca ingredientele in ordinea de mai sus, adaugand treptat pana la omogenizare.
Se framanta pana cand aluatul este neted si usor lipicios.
Se pune aluatul intre o foaie de copt si o folie de plastic, apoi intindeti cu sucitorul.Aceasta tehnica impiedica aluatul sa se lipeasca
Dupa indepartarea foliei adaugati umplutura si apoi coaceti 20-25 minute in cuptor incalzit la 210°C.
In cazul în care umplutura este umeda (legume apoase, etc), aveti posibilitatea de a precoace aluatul 10 minute inainte de a adauga garnitura.
Alergeni: garantat fara gluten
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina
Tara de origine: Agriculture UE/non UE
Termen valabilitate optima (BBD – best before date): 12 luni
Certificator: FR-BIO-01
Certificat fara gluten: AFDIAG FR-011-115
PRIMÉAL – una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare

Marcă

Ma vie sans Gluten

Ma vie sans gluten – pentru cei care vor sa redescopere placerea unei bucatarii sanatoase, echilibrate, creative, gustoase, organice garantate fara gluten! Ma vie sans gluten face parte din AFDIAG (Asociatia franceza a intolerantei la gluten).Boala celiaca este o afectiune a sistemului imun, declansata de ingestia glutenului alimentar, in care apar leziuni la nivelul intestinului subtire. Glutenul este o proteina de origine vegetala care se gaseste in cereale precum graul, orzul sau secara. Produsele din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio)

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Quick Comparison

SettingsAmestec pentru pizza - fara gluten 350g removeMix Gom - aditiv afanare fara gluten 60g removeFaina de mei - fara gluten 500g removeFaina de hrisca - fara gluten 500g removeSpaghetti in 3 culori fara gluten 250g removeTurte crocante cu hrisca - fara gluten 150g remove
Imagine
SKU338038007606033803800576493380380054921338038004974333803800712633380380048432
Rating
Preț
Stoc

6 în stoc

12 în stoc

39 în stoc

43 în stoc

130 în stoc

30 în stoc

Disponibil6 în stoc12 în stoc39 în stoc43 în stoc130 în stoc30 în stoc
Adaugă în coș

Descriere

Produs vegan, fara gluten, amestec perfect pentru realizarea aluatului pentru blat de pizza in numai 5 minute

Aditiv fara gluten foarte bogat in fibre care va permite sa structurati aluatul, sa ii faceti moale(perfect pentru paste sau tarte), si sa obtineti o paine moale, aerata si non-lipicioasa.

Faina de mei certificata fara gluten pentru patiserie si paine fara gluten

Faina de hrisca bio bogata in proteine si fibre garantata fara gluten.

Spaghete bio din Anzi garantate fara gluten facute in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG. Culorile acestor spaghetti sunt date exclusiv de ingredientele din compozitie: curcuma, spanac, sfecla.

Paine fara gluten crocanta din hrisca. Reprezinta o sursa de fibre si fier, bogata in magneziu, cu textura fina si crocanta, foarte usor tartinabila. Produs bio, vegan, garantat fara gluten. Produs kosher. 

Content

Caracteristici: produs bio, garantat fara gluten,
Gramaj: 350g
Descriere produs: amestec bio ideal pentru preparare blat de pizza in numai 5 minute. ajunge pentru 3 blaturi de 25cm diametru
Caracteristici produs:
- aluat fin si neted, gata în 5 minute
- 1 plic = 3 pizza
- mai multe variante posibile: focaccia, calzone, crackers
- baza de cereale : faina de orez + faina de naut
Ingrediente: faina de orez alba* , faina de orez semiintegrala*, amidon de tapioca*, faina de mazare*, praf de copt* (amidon de porumb*, tartrat de potasiu , bicarbonat de sodiu), Mix'Gom * (psyllium blond*, guma de acacia*), drojdie de bere uscata si devitalizata de hrisca* si de quinoa*, sare de mare.
*ingrediente provenite Agricultura Ecologica
Utilizare: Metoda de preparare pentru o pizza :
Ingrediente: 120 g Amestec pentru pizza + 11 cl de apa calda + 1 lingurita ulei de masline 1 lingurita suc de lamaie
Se prepara blatul:
Se amesteca ingredientele in ordinea de mai sus, adaugand treptat pana la omogenizare.
Se framanta pana cand aluatul este neted si usor lipicios.
Se pune aluatul intre o foaie de copt si o folie de plastic, apoi intindeti cu sucitorul.Aceasta tehnica impiedica aluatul sa se lipeasca
Dupa indepartarea foliei adaugati umplutura si apoi coaceti 20-25 minute in cuptor incalzit la 210°C.
In cazul în care umplutura este umeda (legume apoase, etc), aveti posibilitatea de a precoace aluatul 10 minute inainte de a adauga garnitura.
Alergeni: garantat fara gluten
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina
Tara de origine: Agriculture UE/non UE
Termen valabilitate optima (BBD - best before date): 12 luni
Certificator: FR-BIO-01
Certificat fara gluten: AFDIAG FR-011-115
PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare

Caracteristici: produs bio, garantat fara gluten
Gramaj: 60g
Descriere produs: amestec 100% vegetal ce asigura o textura aerata si moale, nelipicioasa painii fara gluten. Un amestec ce asociaza psilium si guma de salcam, doua fibre folosite de milenii pentru multiplele proprietati datorate continutului de mucilagiu. Fibrele Mix Gom se umfla in prezenta apei. Perfect pentru produse de patiserie. Pentru a pregati painea, asigurati-va ca se adauga 90% din greutatea fainii in apa.
Ingrediente: psylium alb(varietate de plantan)*, guma de salcam(seva de salcam din Senegal)*
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: ajutor pentru faina fara gluten, amestecul se umfla in prezenta apei ajutand aluatul caruia ii da moliciune si il aereaza fara a-l face lipicios. Recomandat pentru paine aerata, tarte si patiserie
Preparare la rece: pentru a ingrosa un lichid rece (sos, smantana), Puneti 1 lingurita mix gom pentru 200 ml, amestecă bine și așteaptati câteva minute până când preparatul se îngroașă.
Preparate gatite: aluat de paine, aluat de placinta siprajituri fara oua. Puneti 1 lingurita mix gom pentru 200g faina (daca reteta contine oua, 1/2 de lingurita e suficient).
Origine: Agricultura non UE. Fabricatie: Franta
Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare bio: FR-BIO-01, Certificare fara gluten AFDIAG: FR-011-031
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, fara gluten
Gramaj: 500g
Descriere produs: faina de mei garantata fara gluten produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG
Ingrediente: faina de mei*
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: folosita singura sau in amestec cu faina de orez da o textura si un gust deosebit painii si produselor de patiserie fara gluten.
Origine: Agricultura Franta. Fabricat in Franta
Alergeni: 0 Garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, fara gluten
Gramaj: 500g
Descriere produs: faina bio de hrisca garantate fara gluten, produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG
Ingrediente: faina de hrisca*
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: faina ideala pentru realizarea faimoaselor turte bretone si pentru imbogatirea si parfumarea prajiturilor, a aluatului de tarte sau de paine
Origine: Agricultura Franta. Fabricata in Franta
Alergeni: 0 Produs bio Garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, fara gluten
Gramaj: 250g
Descriere produs: paste fainoase in 3 culori din orez, quinoa si amarant garantate fara gluten
Ingrediente: Faina de orez semi-integral*, faina de quinoa*, faina de amarant*, spanac*, sfecla* si curcuma*
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Preparare: fierbeti pastele intr-un volum de apa sarata timp de 14 minute. A se consuma cu ulei de masline, unt sau sos dupa preferinta. Pregatirea pastelor fara gluten trebuie sa tina cont de timpul de fierbere indicat.
Origine: Agricultura non UE
Alergeni: 0. Produs garantat fara gluten. 
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: BO-BIO-123
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, fara gluten, vegan, kosher
Gramaj: 150g
Descriere produs: paine crocanta realizata cu faina de hrisca care da painii o aroma unica. Fine si usor prajite Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta. Scor nutritional Nutriscore A.
Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten!
Ingrediente: faina de hrisca* 97.6%(din Bretania, Franta), zahar integral din trestie* (<2%), sare marina
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: Poate fi consumata simplu ca paine sau biscuiti sau cu adaosuri dulci ( gem , miere .. ), cimbru sau alte produse tartinabile.
Origine: Agricultura UE. Fabricatie: Franta
Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01, Certificare garantat fara gluten AFDIAG: FR-011-053
Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat,  va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in nu mai putin de 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, tomate si paprika, cocos si curry  sau smochine, in pachete de 150 si 300g. 

Weight0.370.10.60.60.30.2
DimensionsNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplică
Additional information
Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Fibre

Sodiu

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Fier

Magneziu

Valoare energetica la 100g