În stoc

Bio Spirulina – 375 tablete x 400mg – 150g

Spirulina bio, sprijina sistemul imunitar, ajuta la pierderea in greutate si curata organismul de toxine.

Descriere

Caracteristici: produs bio
Continut: 375 tablete x 400mg= 150g
Descriere produs: Bio Spirulina este o sursa de multe minerale, vitamine si acizi grasi, si de aceea apartine categoriei asa-numitelor SUPER FOOD – alimente cu proprietati extraordinare de promovare a sanatatii. Spirulina este foarte bogata in proteine ​​(aproximativ 70%), contine vitaminele B1, B2, B6, fier, calciu, antioxidanti si toți acizii grasi esentiali, ceea ce o face un produs „complet”. Super Spirulina sustine sistemul imunitar, ajuta la pierderea in greutate si curata organismul de toxine si metale grele.
Beneficii:
– curata si detoxifica organismul si ajuta la eliminarea metalelor grele
– ajuta la asimilarea fierului in organism.
– ajuta la pierderea in greutate
Ingrediente: alge spirulina (Spirulina plantensis) pulbere*
* ingrediente provenite din Agricultura organica; ingredientele provin din culturi certificate fara pesticide artificiale si nu sunt modificate genetic.
Origine: non UE
Certificare: PL-EKO-03
Utilizare: 5 tablete, de 2 ori pe zi cu multa apa, de preferat cu o jumatate de ora inainte de masa. Nu depasiti doza de 10 tablete pe zi. Acest supliment nu poate fi folosit ca inlocuitor al unei diete variate si echilibrate.
Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata, echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu tineti produsul la indemana copiilor. Produsul nu conţine substanţe cu potenţial alergenic
Conditii de pastrare si consum: se pastreaza in locuri uscate, departe de locuri in care au acces copiii mici
Diet Food este o companie specializata in produse bio dietetice fara carbohidrati, fara gluten din konjac si din soia si produse bio de tip superfood si superalimente: pulberi organice si amestecuri de pulberi organice speciale pentru detoxifiere, slabire, sportivi, energie zilnica.

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Fibre

Fier

Magneziu

Valoare energetica la 100g

Marcă

Diet-Food