Descriere

Caracteristici: produs natural
Descriere produs: suport de sapun din lemn cu dimensiunile ideale pentru a tine sapunul tau de Alep.
Savoniera simpla si naturala, va mentine uscat sapunul pe tot parcursul zilei.
Compusa din: lemn de miere chinezesc, lac. Nume botanic: Schima Superba (Bois de Guger).
Origine: China
Utilizari: acest suport de sapun este potrivit pentru sapunurile traditionale de Alep de 200 g, dar si pentru sapunurile mai mici. Fabricat din lemn moale, este alcatuit din portiuni individuale curbate spre centru, astfel incat sa permita scurgerea cu usurinta a apei.
Sapunul tau este pastrat uscat ai astfel beneficiaza de o mai buna conservare.
Compania SAS NAJJAR este specializata in productia de cosmetice naturale, realizate cu ulei de masline si ulei de dafin. Sub numele de marca Najel ofera tratamente de infrumusetare pentru intregul corp, inclusiv Sapun de Alep, produs in orasul Alep din nordul Siriei si deasemenea accesorii de cea mai buna calitate.

Marcă

NAJEL

Descoperiti o gama variata si bogata de sapunuri de alep 100% naturale: clasic calup (20, 30, 40% - recomandat de dermatologi pentru eficacitatea sa in tratamentul pielii), cu trandafir, lamaie, iasomie, flori de portocal, miere, argila rosie, ambra, chimion, argan sau namol de la Marea Moarta. Sapunul de Alep este un produs autentic, in totalitate natural ce are in compozitie ulei de masline si ulei de dafin si nu contine soda chimica, coloranti, conservanti, parfumuri sau agenti spumanti de sinteza.