În stoc

Bulgur traditional 500g

Produs bio traditional din Turcia, bogat in fibre care se consuma cald, natur sau acompaniat de un platou de legume sau de carne.

SKU: 3380380023774 Categories: ,

Descriere

Caracteristici: produse bio, bogat in fibre
Gramaj: 500g
Descriere produs: acest produs este fabricat in mod traditional: graul se tine la aburi, apoi este uscat si ulterior este zdrobit. Se consuma cald, natur sau acompaniat de un platou de legume sau de carne. Bogat in fibre
Ingrediente: grau dur prefiert si zdrobit*
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Preparare: fierbeti 1 volum de bulgur in 2 volume de apa intr-un vas acoperit urmărind instructiunile de pe produs. Dupa ce opriti focul sarati si lasati la umflat in aceelasi vas.
Gata in 15 minute
Alergeni: contine gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina
Origine: Turcia
Certificator: Ecocert FR-BIO-01
PRIMÉAL – una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare

Mai jos puteți găsi câteva retete interesante cu bulgur. sunt foarte ușor de făcut și pot fi o inspiratie pentru o masă ușoară și rapidă.

Salată de bulgur cu legume și sos de lămâie

Vinete umplute cu bulgur și stafide

Ardei umpluti cu bulgur si migdale

 

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Marcă

PRIMEAL

Creat in 1989, Primeal este un brand extrem de creativ bazat integral pe vegetal si bio si se remarca prin cateva repere importante: – descoperirea si lansarea produsului Quinoa in Franta si in Europa– introducerea Quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organic:– descoperirea si lansarea produsului quinoa in Franta si in Europa– introducerea quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organica– reabilitarea si valorificarea consumului de castane– produse traditionale si concepte noi, adaptate noului stil de viata al oamenilor