În stoc

Fulgi de ovaz mici 500g

Fulgi de ovaz integrali- produs prefiert care se adapteaza la multe preparate instant. O data rehidratat, se incorporeaza in preparate dulci sau sarate (chiftele vegetale, prajituri, biscuiti, omlete…). Poate fi utilizat la micul dejun(iaurt, musli…)

SKU: 3380390060400 Categories: ,

Descriere

Caracteristici: produs bio, prefiert
Gramaj: 500g
Descriere produs: fulgii de ovaz mici Primeal sunt un produs prefiert la aburi si laminat intre doi cilindri, care se preteaza la numeroase preparate rapide. Odata rehidratat, pentru a fi incorporat in preparate sarate sau dulci (o umplutura, prajituri cu legume, prajituri, biscuiti, omleta …).
Poate fi folosit si la micul dejun (smantana, muesli …)
Ingrediente: boabe de ovaz integral* (gluten) prefierte la vapori si laminate intre 2 cilindri
*ingrediente provenite Agricultura Ecologica
Preparare: opariti un volum de fulgi in 2 volume de apa si lasati acoperit sa se umfle timp de 3 minute. Se utilizeaza la micul dejun (budinca, in musli) sau pentru ingrosarea rapida a unor supe, pentru preparare de chiftele de legume.
Alergeni: contine gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Ambalaj reciclabil.
Origine: Agricultura UE
Certificare: FR-BIO-01
PRIMÉAL – una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Marcă

PRIMEAL

Creat in 1989, Primeal este un brand extrem de creativ bazat integral pe vegetal si bio si se remarca prin cateva repere importante: – descoperirea si lansarea produsului Quinoa in Franta si in Europa– introducerea Quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organic:– descoperirea si lansarea produsului quinoa in Franta si in Europa– introducerea quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organica– reabilitarea si valorificarea consumului de castane– produse traditionale si concepte noi, adaptate noului stil de viata al oamenilor