Pentru facilitarea listarii produselor noastre va punem la dispozitie un feed pentru a face importul automat al produselor in magazinul dumneavoastra online, feed ce contine pentru toate produsele aflate pe aceasta platforma de distributie urmatoarele caracteristici:

– Numele produsului

– Pretul de achizitie fara Tva 

– Valoarea Tva

– Codul EAN

– Cantitatea aflata in stoc in momentul descarcarii feedului

– Imaginea produsului la rezolutie 1000 x 1000dpi

– Link catre descrierea produsului din platforma

– Marca (producatorul)

– Cota aferenta de TVA (%)

– Descrierea produsului (Se exporta codul HTML complet al zonei de descriere)

In baza contractului semnat cu firma noastra pentru cumpararea si revanzarea acestor produse primiti dreptul legal si puteti descarca acest feed, introducand usor produsele in magazinul dumneavoastra online.

Din ratiuni de securizare a acestor date trebuie sa ne trimiteti inainte de descarcare pe email marketing@vianaturalia.ro, adresa de IP a calculatorului de pe care operati magazinul dumneavoastra. Acesta va fi introdusa in sistemul platformei noastre de distributie asigurandu-va posibilitatea de descarcare a feedului (in baza contractului semnat).

Pentru listare in magazin online puteti descarca feedul de produse in unul din cele doua formate este:

Feed produse in format EXCEL

Feed produse in format CSV

In feed produsele au pretul de achizitie fara TVA, urmand ca dupa descarcare sa va creati propriul pret de revanzare conform adaosului dorit, in functie de politica de pret pe care o aplicati. 

Pentru orice neclaritati sau probleme intampinate in procesul de descarcare al feedului de produse ne puteti scrie pe email marketing@vianaturalia.ro sau suna la telefon 0724224442.