În stoc

Gel WC ecologic 750ml

Gel activ, concentrat care detartreaza, igienizeaza, curata, face sa straluceasca si dezodorizeaza toaleta.

SKU: 3380390900614 Category:

Descriere

Caracteristici: gel pentru WC bio certificat, ecodetergent
Gramaj: 750 ml ; Greutate neta: 772g
Descriere produs:
– Gel activ concentrat
– 1 aplicare = 5 actiuni: detartrajeaza, igienizeaza, curata, straluceste si dezodorizeaza lasand un miros proaspat
– garantat fara ulei de palmier
– cu menta organica si ulei esential de eucalipt.
– Fara colorant, parfum sau conservant sintetic.
– Nu contine materiale de origine animala si nu a fost testat pe animale.
Ingrediente: < 5% surfactanti amfoteri, surfactanti neionici, conservant (acid lactic).
Contine deasemenea: apa, acid citric, citrat de sodiu, guma xantan, ulei esential de menta creata*, ulei esential de eucalipt*, Limonene.
*0,2% din ingrediente provin din Agricultura Ecologica.
99,3% dintre ingrediente sunt de origine naturala. Agentii surfactanti sunt de origine vegetala.
* ingrediente care provin din Agricultura Ecologica
Utilizare: agitati inainte de utilizare. Exercita o presiune la inceput pentru a deschide capacul de siguranta. Puneti gel sub marginea vasului wc si lasati sa actioneze 20 de minute; In cazul in care suprafata vasului este plina cu tartru, se lasa peste noapte. Periați și spălați toaleta. Pentru respectarea mediului inconjurator respectati dozajul recomandat.
Precautii:
Provoaca o iritare grava a ochilor. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de iritatii severe consultati un medic, pastrati recipientul sau eticheta la indemana. Protejati ochii, mănuși de protecție.
IN CAZ DE CONTACT CU OCHI: Clatiti cu atentie cu apa timp de cateva minute.
Scoateți lentilele de contact daca persoana le poarta si daca pot fi indepartate cu usurinta.
Continuati clatirea. Daca iritatia ochilor persista solicitati asistenta medicală. Contine Carvone. Poate sa produca o reactie alergica
Fabricat: Franta
Certificare: ECOCERT Greenlife in acord cu standardul ECOCERT – referinte disponibile pe http://detergents.ecocert.com. Ecodoo este membru in proiectul „1% pentru Planeta”, donand 1% din cifra de afaceri pentru protejarea planetei. Cumparaturile dumneavoastra ajuta deja in finantarea unor proiecte de ecologizare a Planetei!
Marca Ecodoo include peste 50 de produse bio de intretinere, detergenti bio pentru vase, detergenti bio pentru rufe, odorizante si hartie de uz casnic. Ecodoo este o alternativa reala la produse de curatare conventionale, o gama de produse pe baza de plante in conformitate cu referinta „detergent ecologic” certificata de ECOCERT, ambalaje cu impact redus asupra mediului,  formule eficiente si biodegradabile.

 

Marcă

Ecodoo

Ecodoo este o alternativa reala la produse de curatare conventionale, o gama de produse pe baza de plante in conformitate cu referinta "detergent ecologic" certificata de ECOCERT, ambalaje cu impact redus asupra mediului, formule eficiente si biodegradabile. Produse certificate Ecocert