În stoc

KARITÉ Cremă de zi nutritivă cu unt de shea 50ml

Un tratament nutritiv ultra-confortabil, cu unt de shea, special pentru pielea uscata pana la foarte uscata. Hraneste si protejeaza intens epiderma, avand eficacitate dovedita. Toleranta dermatologica excelenta asupra pielii.

SKU: 3700211112154 Category:

Descriere

Caracteristici: produs bio, potrivit pentru vegani,
Cantitate: 50 ml
Descriere produs: tratament ultrahranitor ce impiedica uscarea pielii, KARITE Crema de zi nutritiva cu unt de shea este special formulata pentru a raspunde nevoilor pielii uscate pana la foarte uscata.
KARITE Crema de zi nutritiva cu unt de shea este un tratament extrem de hranitor care:
– previne uscarea pielii
– calmeaza senzatiile de strangere ale pielii
– protejeaza pielea de agresiunile externe
– ofera moliciune si confort pielii
Particularitatea formulei sale? O concentratie mare de unt de shea! Acest ingredient de frumusete folosit in mod traditional de femeile din Africa sub-sahariana este recunoscut ca protejeaza si hraneste pielea in profunzime.
Parteneriatul nostru echitabil cu femeile din Burkina Faso care recolteaza nucile de shea si produc untul ajuta la finantarea instruirii si a echipamentelor care ajuta la mentinerea si transmiterea know-how-ului lor.
Mai multe alte ingrediente active actioneaza in sinergie pentru a completa actiunea untului de shea:
Ulei de Camelina: ajuta la hranirea si catifelarea pielii.
Ulei de migdale dulci: ajuta la catifelarea si calmarea pielii.
Aloe vera: are proprietati de calmare, hidratare si regenerare.
Textura sa bogata si fondanta, hraneste si hidrateaza intens si durabil epiderma. Pe parcursul zilei, pielea este moale, supla si calmata.
EFICACITATE DOVEDITA
Eficacitate testata¹
Dupa 28 de zile de utilizare cu aplicare o dată pe zi, KARITE Crema de zi nutritivă cu unt de shea demonstreaza o toleranta dermatologica excelenta asupra pielii:
95% dintre utilizatori considera ca produsul este usor de aplicat si respecta pielea.
90% dintre utilizatori isi gasesc pielea moale si intens hidratata la aplicare, produsul lasa o pelicula protectoare pe piele.
Acest produs este potrivit pentru vegani
ALEGEREA FLEURANCE NATURE, UN UNT DE SHEA ORGANIC SI COMERT CORECT ECHITABIL
In Burkina Faso, munca de colectare si prelucrare a migdalelor si nucilor de shea este efectuata in principal de femei. Acestea au un mod de lucru excelent pentru a produce unt de shea, dar nu au capacitatea si resursele pentru a face din acesta o activitate viabila din punct de vedere economic.
Untul de shea Fleurance Nature provine dintr-un sector de comert echitabil din Burkina Faso, in baza unui acord de comert echitabil cu APESF (Asociatia pentru Promovarea Economica si Sociala a Femeilor) cu grupul Kombissiri. APESF se angajeaza sa respecte specificatiile BIO si FFL (Fair For Life) si in special calitatea produsului finit.
Obiectivul acestui parteneriat este de a permite grupului sa progreseze si sa se dezvolte pentru a avea autonomie deplina si, ulterior, pentru a genera venituri care sa fie redistribuite echitabil tuturor membrilor.
Utilizare: Aplicati KARITE Crema de zi nutritiva cu unt de shea dimineata pe fata si gat pe pielea curata si uscata.
Ingrediente cheie: Unt de shea*, aloe vera*, ulei de migdale dulci*, ulei de camelina*, ceara candelilla.
99,9% din total este de origine naturala
80% din totalul ingredientelor provin din agricultura ecologica
10% din totalul ingredientelor provin din comertul echitabil
Produs si testat in Franta
Certificare ecologica: Cosmos Organic certificat de ECOCERT GREENLIFE conform standardului ECOCERT disponibil pe http://cosmetiques.ecocert.com
Fondata in 1972 in Fleurance, Gers, in inima sud-vestului Frantei, Fleurance Nature produce peste 150 de produse cosmetice organice si suplimente alimentare, fiind unul dintre liderii productiei cosmetice din Franta. Anual peste 4 milioane de produse ecologice, de cea mai inalta calitate, sunt cumparate de oameni din toata lumea, primind din partea clientilor un grad de satisfactie de 98%.
Fleurance Nature – Expertul francez in frumusete organica. 45 ani de experienta si inovatie pentru o viata mai buna zi de zi.

Marcă

Fleurance Nature