În stoc

Perie masaj anticelulitica

Perie de masaj anticelulitica utilizata la masaj ferm si relaxant.

SKU: 3760061222878 Category:

Descriere

Caracteristici: accesorii masaj
Descriere produs: peria masaj anticelulitica stimuleaza circulatia sangelui, incurajeaza eliminarea toxinelor si incetineste formarea celulitei.
Recomandata pentru utilizare zilnica, peria anticelulitica se foloseste sub dus folosind miscari circulare ferme pe zona de masat. Preferabilo miscare ascendenta.
Compusa din: lemn de miere chinezesc, lac, elastomer termoplastic. Nume botanic: Schima Superba (Guger Wood).
Maner: bumbac.
Origine: China
Utilizari: Recomandata pentru uz zilnic, peria anticelulitica se foloseste cel mai convenabil la dus prin efectuarea de miscari circulare intotdeauna de jos in sus cu presiune constanta, fara a apasa prea mult pe zona de masat.
O puteti folosi si in afara dusului, aplicand in prealabil un ulei de corp sau lapte. Rezultatul obtinut este acelasi si pielea ta este profund hidratata.
Pentru un rezultat vizibil, este recomandat sa faceti acest masaj zilnic pe zona de tratat.
Compania SAS NAJJAR este specializata in productia de cosmetice naturale, realizate cu ulei de masline si ulei de dafin. Sub numele de marca Najel ofera tratamente de infrumusetare pentru intregul corp, inclusiv Sapun de Alep, produs in orasul Alep din nordul Siriei si deasemenea accesorii de cea mai buna calitate.

Marcă

NAJEL

Descoperiti o gama variata si bogata de sapunuri de alep 100% naturale: clasic calup (20, 30, 40% - recomandat de dermatologi pentru eficacitatea sa in tratamentul pielii), cu trandafir, lamaie, iasomie, flori de portocal, miere, argila rosie, ambra, chimion, argan sau namol de la Marea Moarta. Sapunul de Alep este un produs autentic, in totalitate natural ce are in compozitie ulei de masline si ulei de dafin si nu contine soda chimica, coloranti, conservanti, parfumuri sau agenti spumanti de sinteza.