În stoc

KARITÉ Cremă de mâini nutritivă cu unt de shea 50ml

Crema de maini naturala certificata bio, cu textura bogata si parfum delicat cocos-vanilie, potrivita pentru pielea uscata sau deteriorata, hidrateaza si hraneste intens, patrunde rapid in piele.

SKU: 3700211142182 Category:

Descriere

Caracteristici: produs bio, potrivit pentru vegani,
Cantitate: 50 ml
Descriere produs: un tratament natural ideal pentru maini hidratate, protejate si hranite, recomandat in special pentru pielea uscata sau deteriorata.
Mainile sunt partea a corpului cea mai expusa agresiunilor externe (frig, gel hidroalcoolic, spalari prea dese, poluare, caldura etc.) dar si cea mai stresata. Toti acesti factori pot slabi bariera naturala a pielii mainilor noastre si pot duce la uscarea pielii.
KARITE Crema de maini nutritiva cu unt de shea este un tratament pentru maini formulat special, care combina untul de shea cu aloe vera, provenita din agricultura ecologica si din comertul echitabil:
Unt de Shea: hidrateaza, hraneste si lasa mainile moi si confortabile pe tot parcursul zilei.
Aloe vera: hidrateaza si ajuta la reducerea senzatiilor de disconfort la nivelul mainilor, in special a strangerii din cauza apei reci sau dure.
Aceasta ingrijire foarte bogata in unt de shea (25%) va va permite sa aveti grija de pielea mainilor dumneavoastra hranindu-le intens. Textura ultra-bogata este ideala pentru pielea uscata si deteriorata.
Aceasta ingrijire cu parfum delicat de nuca de cocos-vanilie patrunde rapid an piele, lasandu-ti mainile hidratate si protejate, cu o senzatie placuta de catifelare.
EFICACITATE DOVDITA
Eficienta masurata
Un test de hidratare efectuat pe 11 voluntari pana la 8 ore dupa aplicarea KARITE Crema de maini nutritiva cu unt de shea a demonstrat o activitate hidratanta semnificativa statistic a straturilor superficiale ale epidermei la fiecare timp de masurare (dupa 1 oră și 8 ore), cu o hidratare maxima ( castig de +57% la o ora după aplicare (+43,7% dupa 8 ore).
De ce sa alegi Fleurance Nature Crema de maini nutritiva cu unt de shea?
Formula bogata in shea
Asocierea unt de shea si Aloe vera, provenite din agricultura ecologica si comertul echitabil
Parfum delicat de nuca de cocos-vanilie
Potrivit pentru maini uscate pana la foarte uscate
Potrivit pentru vegani
Tubul este reciclabil
ALEGEREA FLEURANCE NATURE, UN UNT DE SHEA ORGANIC SI COMERT CORECT ECHITABIL
In Burkina Faso, munca de colectare Si prelucrare a migdalelor Si nucilor de shea este efectuata in principal de femei. Acestea au un mod de lucru excelent pentru a produce unt de shea, dar nu au capacitatea si resursele pentru a face din acesta o activitate viabila din punct de vedere economic.
Untul de shea Fleurance Nature provine dintr-un sector de comert echitabil din Burkina Faso, in baza unui acord de comert echitabil cu APESF (Asociatia pentru Promovarea Economica si Sociala a Femeilor) cu grupul Kombissiri. APESF se angajeaza sa respecte specificatiile BIO si FFL (Fair For Life) si in special calitatea produsului finit.
Obiectivul acestui parteneriat este de a permite grupului sa progreseze si sa se dezvolte pentru a avea autonomie deplina si, ulterior, pentru a genera venituri care sa fie redistribuite echitabil tuturor membrilor.
Utilizare: Se aplica pe mainile curate si uscate, masand pana la absorbtia completa si repeta operatiunea de cate ori este necesar pe parcursul zilei.
Acest produs este potrivit pentru vegani
Ingrediente cheie: Unt de shea*, aloe vera*
99% din total este de origine naturală
71% din totalul ingredientelor provin din agricultura ecologica
71% din totalul ingredientelor provin din comertul echitabil
Produs si testat in Franta
Certificare ecologica: Cosmos Organic certificat de ECOCERT GREENLIFE conform standardului ECOCERT disponibil pe http://cosmetiques.ecocert.com
Fondata in 1972 in Fleurance, Gers, in inima sud-vestului Frantei, Fleurance Nature produce peste 150 de produse cosmetice organice si suplimente alimentare, fiind unul dintre liderii productiei cosmetice din Franta. Anual peste 4 milioane de produse ecologice, de cea mai inalta calitate, sunt cumparate de oameni din toata lumea, primind din partea clientilor un grad de satisfactie de 98%.
Fleurance Nature – Expertul francez in frumusete organica. 45 ani de experienta si inovatie pentru o viata mai buna zi de zi.

Marcă

Fleurance Nature