Platforma online distributie.vianaturalia.ro,  este proprietatea SC Profesional Tip Consult SRL, cu sediul in Str. Barboi, nr.6, bloc C7, parter, Iasi, Nr. Inreg RC J 22-3126-2005, CUI RO-18244407, telefon:  0735 153424, E-mail: office@vianaturalia.ro

Utilizarea site-ului, respectiv inregistrarea unei comenzi electronice, implica semnarea in prealabil a unui contract de vanzare produse bio, precum si a acceptarii utilizarii adresei de posta electronica (e-mail) ca mod de comunicare scrisa la distanta. 

In baza acestui contract veti putea:

– primi toate informatiile necesare pentru comercializarea produselor

– utiliza pe site-ul propriu fotografiile si detaliile de produs de pe site-ul distributie.vianaturalia.ro

– primi certificarile ecologice puse la dispozitie de catre producator

– primi informatii asupra tuturor modificarilor de pret (minim 15 zile inainte)

– primi in masura disponibilitatii, materiale de informare si mostre de produse.

– prelua articole, retete, alte informatii legate de produse de pe site

– primi acces la promotiile de pret ocazionate de lansarea de noi produse, stocuri mari sau apropieri ale termenelor de expirare 

Valoarea minima lunara a comenzilor dumneavoastra trebuie sa fie de 1000 de lei net, exceptie fac primele 3 luni de colaborare cand aceasta valoare poate fi mai mica. In masura in care dupa 3 luni de colaborare nu ajungeti la aceasta valoare lunara puteti in baza unui contract sa comandati avand un discount special de pe site-ul www.vianaturalia.ro

Dreptul de proprietate intelectuala

Intregul continut al sitului distributie.vianaturalia.ro – imagini, texte, elemente grafice, scripturi, programe, baze de date etc – este proprietatea Profesional Tip Consult SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC Profesional Tip Consult SRL a oricarui element prezentat mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Profesional Tip Consult SRL garanteaza utilizatorului in baza contractului de vanzare produse bio, acces limitat (efectuarea de comenzi online, informare, descarcare informatii), si nu ii confera dreptul de a a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce integral site-ul, de a copia, sau de a exploata site-ul in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC Profesional Tip Consult SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Produsele si serviciile oferite de SC Profesional Tip Consult SRL pe platforma distributie.vianaturalia.ro

Produsele comercializate prin intermediul acestei platforme sunt noi, in ambalajul original al producatorului, in perfecta stare si in termenul de garantie oferit de producatori si furnizori iar in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala conform legislatiei in vigoare. Calitatea produselor este garantata de catre producatori si/sau furnizorii acestora. Gramajul si dimensiunile pot avea o mica variatie fata de descrierea de pe ambalaj sau de pe site, variatie care se afla in limitele de toleranta acceptate de lege. Exactitatea acestor caracteristici ale produselor cade in sarcina producatorului care a afisat pe ambalaj respectivele informatii.

Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii contractului existent intre parti si in limita stocului disponibil. Din acest motiv firma noastra isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a unui furnizor de produs.

Profesional Tip Consult isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Ne rezervam dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat (agresiv) sau cu clientii care au comenzi livrate refuzate, din motive neintemeiate.

Preturile prezentate sunt in lei (RON), includ TVA (5%, 9%, 19% in functie de tipul produsului) si nu includ costurile de livrare si de plata tip ramburs. Pretul final se va regasi pe factura fiscala trimisa prin email catre cumparator. 

Nu exista prevazuta o valoare minima a unei Comenzi.

Imaginile produselor publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (ambalaj, culoare, caracteristici, ingrediente, accesorii, aspect, etc.). Continutul (texte, descrieri ale produselor, ingrediente, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand cu reprezentantii producatorilor si furnizorilor. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. 

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Limitari de responsabilitate

Site-ul distributie.vianaturalia.ro este gazduit de serverele unei terte firme.  Profesional Tip Consult nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand, dar nelimitandu-se la, modificari ale site-ului, ale setarilor sau ale scripturilor. Profesional Tip Consult  nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute datorita utilizarii anumitor browsere pentru vizitarea acestui site. Profesional Tip Consult nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul distributie.vianaturalia.ro si nu poate fi facut responsabil de orice tip de relatie/tranzactie/colaborare/etc. care se stabileste intre dumneavoastra si acestea. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

Politica de confidentialitate

Partile contractuale declara ca prelucreaza datele cu caracter personal ale persoanelor de contact, reprezentantilor legali sau conventionali, ale colaboratorilor, ale angajatilor si/sau ale altor persoane fizice („persoane vizate”) desemnate de catre partile contractuale in vederea desfasurarii prezentului Contract.

Temeiul juridic al prelucrarii este reprezentat de art. 6 alin. 1 lit. b) din Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27.04.2016 privind protectia datelor cu caracter personal, respectiv: „prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract”;

Scopurile pentru care partile contractuale prelucreaza datele cu caracter personal:

– indeplinirea obligatiilor legale ale partilor contractuale in contextul derularii relatiilor contractuale: gestiune administrativ-financiara; pastrarea/depozitarea (premergatoare arhivarii) si arhivarea documentelor; realizarea de audituri si investigatii interne; gestionarea controalelor efectuate de autoritati; alte obligatii legale aplicabile in functie de natura relatiei contractuale si/sau calitatea persoanelor vizate. Pentru indeplinirea scopurilor anterior mentionate, partile contractuale se vor baza, in masura in care este necesar, si pe interesul acestora legitim in desfasurarea obiectului lor de activitate;

– incheierea si desfasurarea contractului incheiat intre parti prin raportare la specificul relatiei contractuale;

– gestionarea reclamatiilor.

Datele care urmeaza a fi prelucrate sunt nume, prenume, functia detinuta in cadrul partii contractante, numar telefon, adresa de e-mail si orice alte date necesare pentru temeiurile si scopurile mai sus mentionate.

Datele cu caracter personal ale persoanelor vizate vor fi prelucrate de catre partile contractuale pe durata executarii prezentului contract, precum si ulterior, pentru temeiurile si scopurile mai sus mentionate.

Dupa indeplinirea duratelor de arhivare, partile contractuale pot anonimiza datele, lipsindu-le astfel de caracterul personal, pentru a putea efectua in continuare doar prelucrari statistice.

Partile contractuale vor prelucra datele cu caracter personal ale persoanelor vizate numai limitat la ceea ce este necesar in raport cu temeiurile si scopurile mai sus mentionate.

In masura in care oricare parte contractuala dezvaluie Datele cu Caracter Personal ale persoanelor vizate catre cealalta parte contractuala pentru sau in legatura cu Contractul, avand in vedere faptul ca partea care primeste datele cu caracter personal nu beneficiaza de modalitatea practica de a asigura in mod direct informarea acestor categorii de persoane, partea contractuala emitenta are obligatia sa informeze aceste persoane cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal de catre partea care primeste datele cu caracter personal pentru temeiurile si scopurile mai sus mentionate. 

Partile contractuale vor lua masuri pentru ca aceasta dezvaluire sa se faca conform oricaror cerinte aplicabile, inclusiv cele privind informarea si obtinerea consimtamantului persoanelor vizate, daca e cazul, astfel incat ambele parti contractuale sa poata prelucra Datele cu Caracter Personal pentru temeiurile si scopurile mai sus mentionate, fara sa mai indeplineasca vreo alta formalitate. Partile contractuale vor respecta instructiunile ce pot fi trimise periodic in scris, in format electronic sau pe hartie, cu privire la informatiile ce trebuie furnizate respectivelor persoane fizice in scopul indeplinirii prevederilor prezentei clauze.

Fiecare dintre Parti va implementa masuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja datele personale ale persoanelor vizate împotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale și impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale, pentru a putea oferi astfel  un nivel de securitate corespunzator.

Partile se vor asigura ca accesul la datele cu caracter personal ale persoanelor vizate este limitat la personalul propriu implicat in desfasurarea contractului si la alte persoane special imputernicite cu Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal. 

Profesional Tip Consult Srl este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 30354

Datorita faptului ca datele cu caracter personal stocate de sistemul distributie.vianaturalia.ro sunt transmise pe cale electronica, Profesional Tip Consult nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare.