Stoc epuizat

Faina de naut 500g

Faina de naut este foarte bogata in proteine si fibre si poate fi folosita la prepararea de pannise (dulciuri din sudul Frantei).

Anunță-mă când produsul revine în stoc

SKU: 3380390134408 Category: Tags: , ,

Descriere

Caracteristici: produse bio
Gramaj: 500g
Descriere produs: Faina macianta in Franta din boabe de naut integral macinat foarte fin pastrand aroma dulce. Este utilizata in principal in productia de ” panisses ” specialitate din sudul Frantei.
Ingrediente: naut*
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Recomandari de utilizare: varsati in ploaie 1 volum de faina peste 3-4 volulme de apa rece, amestecati si fierbeti 20 minute amestecand din cand in cand , apoi sarati. Turnati amestecul fierbinte intr-o forma. O data racit, acest aluat se taie in felii pentru a fi rumenit intr-o tigaie
Alergeni: poate contine urme de gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Origine: Franta
Certificator: FR-BIO-01
PRIMÉAL – una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Marcă

PRIMEAL

Creat in 1989, Primeal este un brand extrem de creativ bazat integral pe vegetal si bio si se remarca prin cateva repere importante: – descoperirea si lansarea produsului Quinoa in Franta si in Europa– introducerea Quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organic:– descoperirea si lansarea produsului quinoa in Franta si in Europa– introducerea quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organica– reabilitarea si valorificarea consumului de castane– produse traditionale si concepte noi, adaptate noului stil de viata al oamenilor