În stoc

Drojdie maia de spelt 100g

Produs de tip maia din spelt – stramos al graului care nu a fost modificat genetic, folosita impreuna cu faina de spelt pentru paine rustica.

SKU: 3380380070860 Categories: ,

Descriere

Caracteristici: produs natural
Gramaj: 100g
Descriere produs: drojdie maia realizata din spelt ce permite realizarea impreuna cu faina de spelt de paine 100% din spelt, cu o culoare caracteristica painii rustice.
Ingrediente: Drojdie de spelt *100%, inactiva, provenita din fermentatie naturala, drojdie selectionata
*78% din ingrediente provin din Agricultura Ecologica
Utilizare:amestecati 25 g de drojdie de spelt cu 500 g de faina , cu sare (20 g / kg de faina) si cu apa calduta. Framantati cu mana (sau electric) timp de circa 5 minute si lasati sa se odihneasca acoperit timp de o jumatate de ora. Dupa aceea reluati rapid framantarea aluatului. Formati painici si lasati-le sa se odihneasca timp de 45 -60 minute.Preincalziti cuptorul fixand termostatul la 7-8 si coaceti timp de 35-45 minute. Functioneaza la fel de bine si in masina de facut paine inlocuind drojdia tradionala.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros ,departe de lumina. Dupa deschidere plicul de drojdie se mai poate pastra timp de cateva ore in absenta umiditatii.
Tara de origine: Franta
Priméal va invita sa descoperiti una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare pentru mese sanatoase!

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Fibre

Valoare energetica la 100g

Marcă

PRIMEAL

Creat in 1989, Primeal este un brand extrem de creativ bazat integral pe vegetal si bio si se remarca prin cateva repere importante: – descoperirea si lansarea produsului Quinoa in Franta si in Europa– introducerea Quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organic:– descoperirea si lansarea produsului quinoa in Franta si in Europa– introducerea quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organica– reabilitarea si valorificarea consumului de castane– produse traditionale si concepte noi, adaptate noului stil de viata al oamenilor