În stoc

Rosii uscate la soare 100g

Rosii uscate la soare, cultivate organic, perfecte pentru a adauga o nota mediteraneana la salate, sandvisuri si mancaruri gatite.

SKU: 8029689004965 Category:

Descriere

Caracteristici: produs bio
Gramaj: 100g
Descriere produs: Rosii uscate la soare si cultivate organic, perfecte pentru a adauga o nota mediteraneana la salate, sandvisuri si mancaruri gatite.
Cu textura lor usor ferma si aroma intensa si dulce, aceste rosii uscate sunt o sursa naturala de nutrienti esentiali  pentru toate retetele tale! Preparate cu grija de Bio Organica Italia, aceste rosii sunt spalate si sortate dupa recoltare, apoi taiate si uscate la soare pe rame de aluminiu si in final trecute printr-un aparat vibrant. Rezultatul: rosii uscate gustoase gata de utilizare!
Plus: rosii uscate natural la soare
Ingrediente: Rosii uscate* 97% (Italia), sare.
* ingrediente din agricultura ecologica
Utilizare: perfect pentru a adauga o nota mediteraneana la salate, sandvisuri si mancaruri gatite.
Alergeni: 0
Tara de origine: Agricultura UE (Italia)
Produs in Italia
Certificator: IT-BIO-006
Operator certificat ICEA (Institutul pentru Certificare Etică și de Mediu): N. PF 1098
Produs ambalat in atmosfera protectoare. Pastrati intr-un locat uscat. Dupa deschisere pastrati in frigider si consumati in 10 zile.
BIO ORGANICA ITALIA este O intreprindere de familie lider in Italia in procesarea maslinelor si legumelor organice si biodinamice din Puglia, Bio Organica Italia este specialist in produse gustoase din agricultura ecologica din 1960.
Prin game variate de antipasti, legume marinate, masline, tartine si produse bio proaspete, Bio Organica Italia iti ofera posibilitatea de a descoperi arome si produse italienesti de cea mai inalta calitate.
Bio Organica Italia este o companie certificata conform celor mai inalte standarde ale clasificarilor BRC si IFS. Grupul este certificat ICEA din 1999, iar compania este membra a asociatiei nationale de biodinamica, denumita Demeter si Naturland. Dorind sa va ofere cea mai buna trasabilitate posibila, intregul proces de productie, aprovizionare si creare este gestionat in cadrul aceleiasi companii, in circuit scurt.
Legumele proaspete cu care sunt realizate retetele provin exclusiv din culturi de exterior din campurile adiacente fabricilor Bio Organica Italia si sunt prelucrate in 8 ore de la recoltare.

Informații suplimentare

Grasimi

1,3g din care acizi grasi saturati 0g

Carbohidrati

4,8g din care zaharuri mai putin de 4,8g

Proteine

14g

Sare

3g

Valoare energetica

422 kj/ 100 kcal

Marcă

BIO ORGANICA ITALIA