Descriere
CARACTERISTICI CUSCUS DIN PORUMB SI OREZ FARA GLUTEN:
- produs bio, garantat fara gluten
- Gramaj: 375g; Pentru 6 portii
DESCRIERE PRODUS:
- Redecoperiti placerea bucatariei organice, simple si variate cu gama noastra de cuscuș organic si fara gluten.
- Aduceti culoare, originalitate si savoare in farfurie in mai putin de 5 minute cu cuscusul nostru de porumb si orez fara gluten.
- Ma Vie Sans Gluten va ofera o noua gama de cuscus organic si fara gluten. Completati cu culoare, originalitate si aroma mesele dumneavoastra, cu cuscus din hrisca fara gluten.
- produs garantat si certificat fara gluten
- perfect alaturi de legume gatite, special pentru vegani
INGREDIENTE:
- Faina de porumb* (88%), faina de orez* (12%) *
- *ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
- Alergeni: 0
- Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
- Tara de origine: Agricultura UE
- Certificare: IT-BIO-006
- Certificare AFDIAG (garantat fara gluten): FR-011-209
PREPARARE / UTILIZARE:
Se toarna 1 volum si jumatate de apa clocotita peste 1 volum de cuscus fara gluten, se acopera, se lasa sa se umfle 5 minute, apoi se pufeaza cu o furculita. Asezonati dupa gust. Portie pentru o persoana = 60g de cuscus.
RETETA CUSCUS MEXICAN
- Acest cuscus in stil mexican ii va atrage pe cei care se grabesc mereu: toate ingredientele se gatesc in acelasi recipient, intr-un timp foarte scurt.
- Doar adaugati-le in functie de timpul lor de gatire
- Reteta vegana, fara lactoza, fara ou, fara gluten
Timp de gatire 20 minute, Suficient pentru 4 portii
Ingrediente:
- 250 g de porumb si orez cuscus Ma Vie fara gluten
- 1 ceapa rosie
- ½ ardei rosu, ½ ardei galben
- 1 dovlecel
- 1 conserva mica de porumb (150 g)
- 1 cutie medie de fasole rosie (300 g)
- Condimente la alegere pentru a condimenta acest fel de mancare in stil mexican: boia de ardei, coriandru, chimen, usturoi
- Ulei vegetal
- Sare
GATIRE INTR- UN SINGUR RECIPIENT
- Intr-o tigaie se rumeneste ceapa intr-un strop de ulei.
- Aromati cu condimente: boia de ardei, coriandru si chimen. Adaugati bucatile de ardei si dovlecelul si gatiti la foc mediu aproximativ 5 minute.
- Masurati cantitatea de cuscus intr-un recipient apoi adaugati-o intr-un colt al tigaii cu acelasi volum de apa clocotita cu sare. Cand boabele de cuscus sunt aproape fierte, adaugati porumbul si fasolea rosie scursa pentru a le readuce la temperatura.
- Adaugati un catel de usturoi zdrobit. Se amesteca toate ingredientele.
- Ajustati condimentele daca este necesar.
- Bon appétit !
Produsele din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).