În stoc

Ulei de cocos rafinat, fara miros, pentru gatit 1000ml

Ulei de cocos bio dezodorizat, rafinat, cu gust neutru, fara miros, utilizat in special la gatit si copturi.

SKU: 5906660508328 Category:

Descriere

Caracteristici: produs bio,
Gramaj: 1000ml
Descriere produs: ulei de cocos bio Diet Food este un ulei natural certificat ecologic, obtinut din din pulpa de nuca de cocos (miezul nuci de cocos) uscata. Indodor, rafinat, considerat cel mai sanatos ulei din lume, potrivit pentru prajire si coacere.
Nu are miros de cocos, avand un gust neutru.
Beneficii: uleiul de cocos are rolul de a arde colesterolul rau din organism, substituient al uleiului de floarea soarelui, ajutand astfel la scaderea in greutate si la mentinerea in parametri optimi a glicemiei.
Ingrediente: ulei de cocos 100 % din pulpa de nuca de cocos
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Alergeni: 0
Certificare: PL-EKO-08; Origine: non UE
Utilizare:  ideal pentru gatit inclusiv pentru prajit
Uz extern: crema pentru ochi(reduce ridurile fine din jurul acestora), inainte si dupa bărbierit, ca deodorant, ca balsam/masca pentru par, ca gel pentru par, ca hidratant pentru buze, calcaie si coate, in combinatie cu pasta de dinti, substituient al demachiantului, ca ulei pentru masaj, calmant pentru intepaturile de insecte.
De asemeni, uleiul de cocos este eficient si cazul aftelor bucale, a ciupercii piciorului, a eczemelor, a hemoroizilor și a celulitei.
Puteti reimprospăta aspectul hainelor din piele sau puteti lustrui o mobila ce pare ca si-a pierdut luciul natural.
Conditii de pastrare si consum: uleiul trebuie sa fie pastrat la temperatura camerei, protejat de razele soarelui si de umiditate. Pastrat la temperatura camerei sub 25 ° C arata ca untul avand o culoare alba , laptoasa, acest lucru nneafectand calitatea acestuia. Peste aceasta temperatura, devine lichid, fara sa-si modifice proprietatile.
Dupa deschiderea borcanului va recomandam sa-l consumati in timp de cel mult 3 luni de zile, cu conditia sa-l depozitati in spatiu racoros si uscat.
Diet Food este o companie specializata in produse bio dietetice fara carbohidrati, fara gluten din konjac si din soia si produse bio de tip superfood si superalimente: pulberi organice si amestecuri de pulberi organice speciale pentru detoxifiere, slabire, sportivi, energie zilnica.

Informații suplimentare

Grasimi

Carbohidrati

Proteine

Sare

Valoare energetica la 100g

Marcă

Diet-Food