În stoc

MSM – 150 tablete x 750mg – 112.5g

Supliment alimentar recomandat pentru mentinerea sanatatii articulatiilor, functionarea normala a sistemului imunitar, detoxifiere si energizare.

Descriere

Caracteristici: produs natural
Continut: 150 tablete x 750mg = 112,5g
Descriere produs: supliment alimentar natural ce aduce beneficii sanatatii articulatiilor si cresterii sistemului imunitar.
Beneficii: -Are efecte benefice in cazurile de suprasolicitare mecanica a articulatiilor (munca fizica solicitanta, sport de performanta, supraponderalitate).
-MSM poate fi folosit pentru recuperarea articulara dupa traumatismele aparatului locomotor, pentru reducerea crampelor musculare si a disconfortului articular.
-Metilsulfonilmetanul (MSM) este o sursa de sulf biologic activ, care exista in mod normal in fiecare celula a corpului omenesc.
-Metilsulfonilmetanul (MSM) are rol in biosinteza aminoacizilor si a colagenului.
Nu contine lactoza, gluten, soia, stearat de magneziu, indulcitori artificiali sau aditivi chimici!
Ingrediente active: MSM (Metylosulfonylometan). Excipienti: 0.
Origine: non UE
Utilizare: 2 tablete pe zi, cu multa apa, preferabil cu o jumatate de ora inainte de masa. Acest supliment nu poate fi folosit ca inlocuitor al unei diete variate si echilibrate.
Doza recomandata pentru consumul zilnic: 2 tablete
Menţiuni speciale:
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic;
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata, echilibrata si un stil de viata sanatos;
Produsul nu contine substante cu potential alergenic
A nu se lăsa la indemana si la vederea copiilor
Nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente, copiilor, femeilor insarcinate sau celor care alapteaza.
Efecte secundare si interactiuni:
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. Supradozarea poate determina disconfort gastric, diaree, voma.
Conditii de pastrare si consum: a se depozita in locuri uscate in cutia originala
Supliment alimentar, Notificare AC2156 eliberat de CRSP Cluj
Diet Food este o companie specializata in produse bio dietetice fara carbohidrati, fara gluten din konjac si din soia si produse bio de tip superfood si superalimente: pulberi organice si amestecuri de pulberi organice speciale pentru detoxifiere, slabire, sportivi, energie zilnica.

Marcă

Diet-Food