Stoc epuizat

Supa crema cu 8 legume 1L

Supa crema bio bogata in arome naturale si elemente nutritive din nu mai putin de 8 legume. Nu contine nici o aroma adaugata. Gata de servire dupa incalzire.

Anunță-mă când produsul revine în stoc

SKU: 3380380089985 Category: Tag:

Descriere

Caracteristici: produs bio, preparare rapida
Gramaj: 1000 ml. 4 portii
Descriere produs: supa crema bio din legume bogate nutritiv: cartofi, morcovi, ceapa, telina, conopida, praz, dovlecei si napi. Un produs bio fara arome adaugate, in ambalaj tetra pack practic usor de transportat.
Ingrediente: legume* 50,7% (cartofi*, morcovi*, ceapa*, telina*, conopida*, praz*, dovlecei*, napi*), apa, amidon de orez*, ulei de rapita* sare, patrunjel*
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: agitati inainte de deschidere. Se încalzeste la foc mic intr-o cratita , fara fierbere, amestecand periodic.
Origine: Agricultura UE/non UE. Fabricat in Franta
Alergeni: Telina. Poate contine urme de lapte, gluten, telina, crustacee, moluste, peste, mustar, oua, soia si fructe oleaginoase.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Dupa deschidere pastrati in frigider si consumati in maxim 48 de ore.
Certificare: FR-BIO-01
Priméal va invita sa descoperiti una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare pentru mese sanatoase!

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Marcă

PRIMEAL

Creat in 1989, Primeal este un brand extrem de creativ bazat integral pe vegetal si bio si se remarca prin cateva repere importante: – descoperirea si lansarea produsului Quinoa in Franta si in Europa– introducerea Quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organic:– descoperirea si lansarea produsului quinoa in Franta si in Europa– introducerea quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organica– reabilitarea si valorificarea consumului de castane– produse traditionale si concepte noi, adaptate noului stil de viata al oamenilor