În stoc

Supa crema cu legume verzi 330ml

Supa crema cu aport important de fibre si proteine, contine 5 legume verzi: mazare, spanac, fasole verde, praz, brocoli. Usor de transportat si utilizat inclusiv la servici sau in calatorii.

SKU: 3380380077760 Category: Tag:

Descriere

Caracteristici: produs bio, preparare rapida
Gramaj: 1000 ml
Descriere produs: supa crema de legume verzi a carei aroma este datorata in exclusivitate aportului unic de legume si ierburi aromatice. Un produs bio fara arome adaugate, in ambalaj practic usor de transportat.
Ingrediente: apa, legume* Franta 39% din care legume verzi 36% (mazare*, spanac*, fasole verde*, praz*, ceapa*, brocoli*), ulei de rapita*, sare marina, patrunjel*, usturoi*, cimbru*. Legume verzi provenienta Franta
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: agitati inainte de deschidere. Se incalzeste la foc mic intr-o cratita , fara fierbere, amestecand .
Origine: Agricultura UE/non UE. Fabricat in Franta
Alergeni: poate contine urme de lapte, telina, gluten, moluste, peste, mustar, oua, soia si fructe oleaginoase.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Dupa deschidere consumati in 48 de ore.
Certificare: FR-BIO-10
Priméal va invita sa descoperiti una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare pentru mese sanatoase!

Informații suplimentare

Grasimi

Carbohidrati

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Marcă

PRIMEAL

Creat in 1989, Primeal este un brand extrem de creativ bazat integral pe vegetal si bio si se remarca prin cateva repere importante: – descoperirea si lansarea produsului Quinoa in Franta si in Europa– introducerea Quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organic:– descoperirea si lansarea produsului quinoa in Franta si in Europa– introducerea quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organica– reabilitarea si valorificarea consumului de castane– produse traditionale si concepte noi, adaptate noului stil de viata al oamenilor