În stoc

Bio Super Detox Mix pulbere bio 300g

Amestec 100% natural si organic pentru detoxifiere din chlorella, spirulina, iarba de grau, iarba de orz, lucuma, cacao, fara aditivi sau materiale de umplutura.

Descriere

Caracteristici: produs bio, pulberi organice
Gramaj: 300g
Descriere produs: SUPER DETOX este un amestec atent selectat de 6 ingrediente, care va ajuta sa eliminati din organism metale grele, toxine, precum si orice alte substante care afectează grav starea de spirit. Amestecul SUPER DETOX este 100% natural si organic, fara aditivi sub forma de coloranti, materiale de umplutura, de reglementare, conservanti si alte substante nesanatoase. Consumul SUPER DETOX furnizeaza o cantitate mare de vitamine si minerale, impreuna cu ingrediente ce sprijina detoxifierea corpului. Puteti gasi in acest amestec chlorella extrem de bogata in calciu, care ajuta la dezintoxicarea intregul corp combinata cu spirulina ce sprijina imbunatatirea sanatatii si prevenirea infectiilor. Iarba de grau si iarba de orz sunt de asemenea foarte apreciate pentru aportul de energie si impactul asupra detoxifierii organismului de toxine si metale grele. Lucuma si pulberea de cacao sunt surse bogate de antioxidanti si fibre ce asigura combustibil organismului si imbunatatesc starea de spirit .
Ingrediente: chlorella*, spirulina*, iarba de grau*, iarba de orz*, lucuma*, cacao*
* ingrediente provenite din Agricultura organica
Toate produsele incluse în BIO DETOX SUPER MIX sunt certificate organic
Origine: Non UE
Certificare: PL-03-003282
Utilizare: se amestecă 1 lingurita de super detox cu lapte, iaurt sau suc, se poate adauga adauga la cereale, deserturi si salate.
Pentru a va imbunatati in mod eficient starea de bine consumati cel putin 1 lingura de SUPER DETOX pe zi. Acest pachet asigura consumul pentru aproximativ 1.5 luni .
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Dupa utilizare inchideti cu grija si pastrati in locuri uscate.
Diet Food este o companie specializata in produse bio dietetice fara carbohidrati, fara gluten din konjac si din soia si produse bio de tip superfood si superalimente: pulberi organice si amestecuri de pulberi organice speciale pentru detoxifiere, slabire, sportivi, energie zilnica.

Continut de minerale si vitamine:
clorofila 1005mg
calciu 158.1mg
fier 67.8mg
acid folic 480mcg
potasiu 1233mg
mangan 0.8mg
fosfor 456mg
zinc 32.4mg
seleniu 27.4mcg
Vitamina A 105mg
Vitamina B1 1.1mg
Vitamina B2 1.56mg
Vitamina B3 9mg
Vitamina B4 0.8mg
Vitamina K 16.5mcg
Vitamina B6 0.4mg
Vitamina B12 9mcg

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Fibre

Fier

Valoare energetica la 100g

Marcă

Diet-Food