În stoc

Macaroane multicereale – fara gluten 340g

Paste bio multicereale, garantate fara gluten, tip macaroane, produse din specialitate produsă cu un amestec de porumb, orez, orez brun, hrisca si quinoa.

SKU: 8018699023745 Categorii: , Etichete: ,

Descriere

Caracteristici: produse bio, garantat fara gluten, bogat in proteine
Gramaj: 340g
Descriere produs: paste bio, garantate fara gluten, tip macaroane, produse dupa o reteta unica si gustoasa, datorita formulei sale speciale cu cereale fara gluten, perfecta pentru cei care trebuie sa respecte o dieta fara gluten, dar nu doresc sa renunte la gustul unei mese cu paste.
Aceste paste fara gluten sunt perfecte si pentru cei care doresc sa-si schimbe dieta si cauta un inlocuitor valabil pentru pastele traditionale. Ambalajul de carton cu fereastra permite viziualizarea acestor paste inainte de cumparare.
Disponibile în cantitati practice de 340g si în 4 forme alternative: Macaroane, Fusilli, Penne și Spaghetti.
Pastele Probios sunt bogate in fibre, substante esentiale pentru functionarea optima a sistemului digestiv si mentinerea in forma, dar si in proteine de cea mai buna calitate.
Ingrediente: faina de porumb* 55%, faina de orez* 27%, faina de orez integral* 12%, faina de hrisca* 3%, faina de quinoa* 3%
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros
Termen de valabilitate: 36 luni
Tara de origine: Agricultura UE/non UE
Fabricat: Italia
Recomandari de preparare: un litru de apa, aduceti la fierbere, adaugati 7g de sare si pastele si lasati la fiert cca. 10-12 minute pina obtineti consistenta dorita. Scurgeti si mincati pastele calde doar cu putin ulei de masline sau combinate cu un sos la alegere.
Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-007,  Certificare fara gluten: IT-057-096
Probios va ofera paste din grau dur integral 100% italian, bogate in fibre, preparate dupa metode traditionale, in diferite forme: spaghetti, linguine, penne, fusilli, macaroane si fidea.

Marcă

PROBIOS

Probios Italia producator italian bio din 1978, va ofera alimente bio de inalta calitate certificate BioAgricert  de la produse garantate fara gluten, certificate bio, bazate pe plante erbacee ca alternative la porumb si orez: mei, hrisca, quinoa, amarant, cu un gust inconfundabill si cu un continut mare de nutrienti pina la alimente cu preparare rapida pe baza de orez, paste, cus cus, faina, maioneza, masline, ulei, sosuri, sare de Hymalaya, snacksuri, indulcitori, batoane energizante, piureuri de fructe fara adaos de zahar pentru copii si gemuri de fructe fara pectina. 100 din aceste produse pot fi cumparate acum de pe acest site. Profesional Tip Consult este distribuitor exclusiv pentru Romania al acestor produse.

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Quick Comparison

SettingsMacaroane multicereale - fara gluten 340g removeMix Gom - aditiv afanare fara gluten 60g removePenne in 3 culori fara gluten 250g removeSpaghetti in 3 culori fara gluten 250g removeTurte crocante cu hrisca - fara gluten, sare, zahar 150g removeTurte crocante cu hrisca - fara gluten 150g remove
Imagine
SKU801869902374533803800576493380380071270338038007126333803800469403380380048432
Rating
Preț
Stoc

54 în stoc

13 în stoc

132 în stoc

132 în stoc

505 în stoc

46 în stoc

Disponibil54 în stoc13 în stoc132 în stoc132 în stoc505 în stoc46 în stoc
Adaugă în coș

Descriere

Paste bio multicereale, garantate fara gluten, tip macaroane, produse din specialitate produsă cu un amestec de porumb, orez, orez brun, hrisca si quinoa.

Aditiv fara gluten foarte bogat in fibre care va permite sa structurati aluatul, sa ii faceti moale(perfect pentru paste sau tarte), si sa obtineti o paine moale, aerata si non-lipicioasa.

Paste bio semiintegrale fara gluten cu continut mare de proteine, a caror combinatie de culori este data de ingredientele din compozitie: orez, quinoa, amarant, sfecla, curcuma.

Spaghete bio din Anzi garantate fara gluten facute in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG. Culorile acestor spaghetti sunt date exclusiv de ingredientele din compozitie: curcuma, spanac, sfecla.

Sursa de fibre si fier, bogate in magneziu, cu textura fina si crocanta, fara sare, fara adaos de zahar, foarte usor tartinabile. Paine bio, vegana, garantata fara gluten. Produs kosher. Nutriscore A

Paine fara gluten crocanta din hrisca. Reprezinta o sursa de fibre si fier, bogata in magneziu, cu textura fina si crocanta, foarte usor tartinabila. Produs bio, vegan, garantat fara gluten. Produs kosher. 

Content

Caracteristici: produse bio, garantat fara gluten, bogat in proteine
Gramaj: 340g
Descriere produs: paste bio, garantate fara gluten, tip macaroane, produse dupa o reteta unica si gustoasa, datorita formulei sale speciale cu cereale fara gluten, perfecta pentru cei care trebuie sa respecte o dieta fara gluten, dar nu doresc sa renunte la gustul unei mese cu paste.
Aceste paste fara gluten sunt perfecte si pentru cei care doresc sa-si schimbe dieta si cauta un inlocuitor valabil pentru pastele traditionale. Ambalajul de carton cu fereastra permite viziualizarea acestor paste inainte de cumparare.
Disponibile în cantitati practice de 340g si în 4 forme alternative: Macaroane, Fusilli, Penne și Spaghetti.
Pastele Probios sunt bogate in fibre, substante esentiale pentru functionarea optima a sistemului digestiv si mentinerea in forma, dar si in proteine de cea mai buna calitate.
Ingrediente: faina de porumb* 55%, faina de orez* 27%, faina de orez integral* 12%, faina de hrisca* 3%, faina de quinoa* 3%
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros
Termen de valabilitate: 36 luni
Tara de origine: Agricultura UE/non UE
Fabricat: Italia
Recomandari de preparare: un litru de apa, aduceti la fierbere, adaugati 7g de sare si pastele si lasati la fiert cca. 10-12 minute pina obtineti consistenta dorita. Scurgeti si mincati pastele calde doar cu putin ulei de masline sau combinate cu un sos la alegere.
Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-007,  Certificare fara gluten: IT-057-096
Probios va ofera paste din grau dur integral 100% italian, bogate in fibre, preparate dupa metode traditionale, in diferite forme: spaghetti, linguine, penne, fusilli, macaroane si fidea.

Caracteristici: produs bio, garantat fara gluten
Gramaj: 60g
Descriere produs: amestec 100% vegetal ce asigura o textura aerata si moale, nelipicioasa painii fara gluten. Un amestec ce asociaza psilium si guma de salcam, doua fibre folosite de milenii pentru multiplele proprietati datorate continutului de mucilagiu. Fibrele Mix Gom se umfla in prezenta apei. Perfect pentru produse de patiserie. Pentru a pregati painea, asigurati-va ca se adauga 90% din greutatea fainii in apa.
Ingrediente: psylium alb(varietate de plantan)*, guma de salcam(seva de salcam din Senegal)*
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: ajutor pentru faina fara gluten, amestecul se umfla in prezenta apei ajutand aluatul caruia ii da moliciune si il aereaza fara a-l face lipicios. Recomandat pentru paine aerata, tarte si patiserie
Preparare la rece: pentru a ingrosa un lichid rece (sos, smantana), Puneti 1 lingurita mix gom pentru 200 ml, amestecă bine și așteaptati câteva minute până când preparatul se îngroașă.
Preparate gatite: aluat de paine, aluat de placinta siprajituri fara oua. Puneti 1 lingurita mix gom pentru 200g faina (daca reteta contine oua, 1/2 de lingurita e suficient).
Origine: Agricultura non UE. Fabricatie: Franta
Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare bio: FR-BIO-01, Certificare fara gluten AFDIAG: FR-011-031
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, fara gluten
Gramaj: 250g
Descriere produs: paste bio de tip mini penne colorate in mod natural datorita compozitiei, realizate in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG
Ingrediente: faina de orez semiintegrala*, faina de quinoa*, faina de amarant*, spanac*, sfecla* curcuma*
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Preparare: fierbeti intr-un volum mare de apa sarata in clocot timp de circa 12 minute. A se consuma in stare calda, cu putin ulei de masline, cu putin unt sau cu un sos bio la alegere
Origine: Agricultura non UE
Alergeni: 0. Produs garantat fara gluten.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: BO-BIO-123, Certificare AFDIAG FR-011-008
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, fara gluten
Gramaj: 250g
Descriere produs: paste fainoase in 3 culori din orez, quinoa si amarant garantate fara gluten
Ingrediente: Faina de orez semi-integral*, faina de quinoa*, faina de amarant*, spanac*, sfecla* si curcuma*
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Preparare: fierbeti pastele intr-un volum de apa sarata timp de 14 minute. A se consuma cu ulei de masline, unt sau sos dupa preferinta. Pregatirea pastelor fara gluten trebuie sa tina cont de timpul de fierbere indicat.
Origine: Agricultura non UE
Alergeni: 0. Produs garantat fara gluten. 
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: BO-BIO-123
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, fara gluten, produs vegan, produs kosher Gramaj: 150g Descriere produs: paine crocanta realizata cu faina de hrisca care da painii o aroma unica. Nu contine sare sau zahar adaugat. Fine si usor prajite Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta. Continut magneziu 199mg (53% din aport zilnic recomandat) si fier 3.8mg (27% din aport zilnic recomandat). Scor nutritional Nutriscore A. Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten! Ingrediente: faina de hrisca* (din Bretania, Franta) * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Utilizare:  Poate fi consumata simplu ca paine sau biscuiti sau cu adaosuri dulci ( gem , miere .. ), cimbru sau alte produse tartinabile. Origine: Agricultura UE. Fabricatie: Franta Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Certificare: FR-BIO-01, Garantat fara gluten AFDIAG: FR-011-055 Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat,  va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in nu mai putin de 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, tomate si paprika, cocos si curry  sau smochine, in pachete de 150 si 300g. 

Caracteristici: produs bio, fara gluten, vegan, kosher
Gramaj: 150g
Descriere produs: paine crocanta realizata cu faina de hrisca care da painii o aroma unica. Fine si usor prajite Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta. Scor nutritional Nutriscore A.
Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten!
Ingrediente: faina de hrisca* 97.6%(din Bretania, Franta), zahar integral din trestie* (<2%), sare marina
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: Poate fi consumata simplu ca paine sau biscuiti sau cu adaosuri dulci ( gem , miere .. ), cimbru sau alte produse tartinabile.
Origine: Agricultura UE. Fabricatie: Franta
Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01, Certificare garantat fara gluten AFDIAG: FR-011-053
Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat,  va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in nu mai putin de 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, tomate si paprika, cocos si curry  sau smochine, in pachete de 150 si 300g. 

Weight0.450.10.30.30.20.2
DimensionsNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplică
Additional information
Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Fier

Magneziu

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Fier

Magneziu

Valoare energetica la 100g