În stoc

Fusilli bio linte rosie – fara gluten 250g

Paste bio, 100% din linte rosie, produs garantat fara gluten, sursa de fibre cu continut ridicat de proteine vegetale si continut scazut de carbohidrati, recomandat pentru diete si sportivi.

SKU: 3380380077920 Categories: , ,

Descriere

Caracteristici: produse bio, sursa de fibre si proteine, garantat fara gluten, fara zahar, produs vegan
Gramaj: 250g
Descriere produs: paste bio fara gluten, 100% din linte rosie, sursa de fibre cu continut ridicat de proteine vegetale de cea mai inalta calitate, isi pastreaza gratie unui procedeu unic de fabricatie coloarea data de legumele din compozitie.
Datorita continutului scazut de carbohidrati comparativ cu pastele conventionale sunt recomandate pentru cei care tin diete sarace in carbohidrati si deasemenea pentru un plus de proteine vegetale de calitate tuturor persoanelor active,
Ingrediente: faina de linte rosie*
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Produs garantat fara gluten
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros
Termen de valabilitate: 24 luni
Tara de origine: Agricultura non UE
Recomandari de preparare: puneti pastele intr-un volum mare de apa in clocot cu sare si fierbeti 6-7min. pentru consistenta dorita.
Pentru o consistenta mai buna, evitati agitarea in timpul fierberii.
Conditii de pastrare: spatii racoroase, intunecate si uscate.
Certificare: IT-BIO-008
Certificare AFDIAG: FR-011-134
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Informații suplimentare

Grasimi

Carbohidrati

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Marcă

Ma vie sans Gluten

Ma vie sans gluten – pentru cei care vor sa redescopere placerea unei bucatarii sanatoase, echilibrate, creative, gustoase, organice garantate fara gluten! Ma vie sans gluten face parte din AFDIAG (Asociatia franceza a intolerantei la gluten).Boala celiaca este o afectiune a sistemului imun, declansata de ingestia glutenului alimentar, in care apar leziuni la nivelul intestinului subtire. Glutenul este o proteina de origine vegetala care se gaseste in cereale precum graul, orzul sau secara. Produsele din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio)