Reduceri!
În stoc

Bautura instant de migdale – Omega 3 400g

Lapte vegetal de migdale concentrat cu Omega3(60% migdale blansate degresate) – cea mai buna alternativa fara lactoza, colesterol, soia, bogat in proteine, calciu, magneziu si fier

Descriere

Caracteristici: produse bio, fara lactoza, fara gluten, fara soia, bogat in calciu si magneziu, fermenti lactici – EPA/DHA
Gramaj: 400 g. Echivalent preparare 4L
Cantitate suficienta pentru prepararea a 4L de lapte
Producator: La Mandorle
Descriere produs: acest lapte praf de migdale La Mandorle este un preparat instant pe baza de lapte de migdale obtinut printr-un procedeu brevetat special pentru a permite pastrarea proprietatilor nutritive si asigurarea unei tolerante foarte bune.
Valoarea nutritiva a migdalelor este imbunatatita prin surse naturale de acizi grasi, vitamina D si calciu marinBifidobacterium lactis completeaza aceasta formula  novatoare.
Profitati din plin de beneficiile acestui Lapte de migdale Omega concentrat: 1 cutie = 4L de lapte!
Intotdeauna cu un beneficiu nutritiv maxim.
Caracteristici produs:
– bautura de mare valoare nutritiva fara lactoza, soia sau gluten
– 60% din compozitie migdale bio degresate
– bifidobacterium lactis, EPA/DHA
– bautura rece
– bogat in calciu, magneziu, fier si vitamine in cantitati importante (valori la 100g):
Calciu: 590mg reprezentand 74% din AZR
Fosfor: 483 mg reprezentand 69% din AZR; Potasiu: 862mg reprezentand 43% din 
Magneziu: 251mg reprezentand 67% din AZR; Mangan 0,99mg reprezentand 69% din AZR
Fier: 3,2mg reprezentand 23% din AZR
EPA/DHA: 0,245g
AZR = aportul zilnic recomandat pentru un adult (8400kj/2000kcal)
Ingrediente: Migdale* degresate 60% (migdale* degresate partial (origine Sicilia sau Spania), sirop de orez* deshidratat, fibre de acacia*), sirop de orez* deshidratat, pudra de ulei de peste salbatic dezodorizat 3.5%, alge marine Lithothamnium calcareum 1%, Bifidobacterium lactis 0,03%, aroma naturala de vanilie*.
* Ingrediente din agricultura ecologica.
Alergeni: fara gluten, fara soia, fara lactoza. Poate contine urme de alune.
Beneficii:
* EPA si uleiul de peste salbatic DHA contribuie la buna functionare a creierului si intretinerea vederii. Efectul benefic se obtine cu un consum zilnic de 245 mg de EPA / DHA.
* Calciul marin provenit din din lithothamne complementar calciului din migdale, ajuta la mentinerea osaturii si a dentitiei.
* Bifidobacterium lactis contribuie la bunastarea intestinala. Acestea sunt garantate fara lapte sau gluten.

Un pahar preparat cu 3 doze este suficient pentru a acoperi 10% din aportul de proteina recomandat pentru un adult, aproape 21% din cel de calciu si 25% din necesarul recomandat pentru EPA /DHA, si contine aproape 30 de milioane de bacterii Bifidobacterium lactis .
Preparare (pentru un pahar):
1. Puneti 20g de pulbere(3 doze) intr-un pahar sau shaker
2. Se adauga pana la 200 ml apa, rece sau calda
3. Se amesteca cu lingura sau se agita intr-un shaker
4. Savurati bautura rece sau fierbinte!
Atentie: aceasta bautura nu este recomandata pentru gatit. Este mai bine sa utilizati laptele de migdale praf clasic sau lapte de migdale lichid pentru gatit.
Conditii de pastrare si consum: a se consuma de preferinta pana la data inscriptionata pe ambalaj.
A se pastra intr-un loc rece, uscat, inainte si dupa.
Este recomandabil sa se consume in aceeasi zi bautura preparata si tineti la frigider, daca este necesar.
Se inchide ermetic dupa deschidere.
Produs in Franta
Certificator: FR-BIO-01
De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier.
Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia, fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta.
Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori.

Marcă

La Mandorle

Produsele La Mandorle sunt: certificate bio Ecocert, vegane, fara colesterol, fara gluten, fara lactoza, fara soia. Varietate Lapte praf instant vegetal: din migdale sau cu Omega 3, cocos, castane, ciocolata sau orez Varietate Lapte vegetal organic lichid : variante simple sau cu ciocolata, vanilie, cocos, ceai matcha.

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Fier

Potasiu

Calciu

Magneziu

Valoare energetica la 100g

Quick Comparison

SettingsBautura instant de migdale - Omega 3 400g removeBautura vegetala de migdale fara zahar 1L removeTurte crocante multicereale - fara gluten150g removeTurte crocante cu quinoa - fara gluten 150g removePenne in 3 culori fara gluten 250g removeQuinoa Real 500g remove
Imagine
SKU376003072114237600307251193380380068539338038002352133803800712703380390410403
Rating
Preț
Stoc

2 în stoc

75 în stoc

45 în stoc

90 în stoc

132 în stoc

2 în stoc

Disponibil2 în stoc75 în stoc45 în stoc90 în stoc132 în stoc2 în stoc
Adaugă în coș

Descriere

Lapte vegetal de migdale concentrat cu Omega3(60% migdale blansate degresate) - cea mai buna alternativa fara lactoza, colesterol, soia, bogat in proteine, calciu, magneziu si fier

Lapte vegetal bio vegan - cea mai buna alternativa fara lactoza, gluten, soia sau zahar adaugat.

Sursa de fibre, si magneziu, cu textura fina si crocanta, foarte usor tartinabile. Paine fara gluten, produs bio garantat fara gluten. Reteta noua cu orez, hrisca si sorg cultivate in Franta.Sursa de fibre, fier si proteine, cu textura fina si crocanta, foarte usor tartinabile. Paine fara gluten, produs bio garantat fara gluten. Nutriscore A

Paste bio semiintegrale fara gluten cu continut mare de proteine, a caror combinatie de culori este data de ingredientele din compozitie: orez, quinoa, amarant, sfecla, curcuma.

Comparata cu o cereala din cauza compozitiei sale nutritive, quinoa nu contine gluten in mod natural si are un procent ridicat de proteine si este o sursa de magneziu si de fibre. Timp de gatire 12 minute.
Content

Caracteristici: produse bio, fara lactoza, fara gluten, fara soia, bogat in calciu si magneziu, fermenti lactici - EPA/DHA
Gramaj: 400 g. Echivalent preparare 4L
Cantitate suficienta pentru prepararea a 4L de lapte
Producator: La Mandorle
Descriere produs: acest lapte praf de migdale La Mandorle este un preparat instant pe baza de lapte de migdale obtinut printr-un procedeu brevetat special pentru a permite pastrarea proprietatilor nutritive si asigurarea unei tolerante foarte bune.
Valoarea nutritiva a migdalelor este imbunatatita prin surse naturale de acizi grasi, vitamina D si calciu marinBifidobacterium lactis completeaza aceasta formula  novatoare.
Profitati din plin de beneficiile acestui Lapte de migdale Omega concentrat: 1 cutie = 4L de lapte!
Intotdeauna cu un beneficiu nutritiv maxim.
Caracteristici produs:
- bautura de mare valoare nutritiva fara lactoza, soia sau gluten
- 60% din compozitie migdale bio degresate
- bifidobacterium lactis, EPA/DHA
- bautura rece
- bogat in calciu, magneziu, fier si vitamine in cantitati importante (valori la 100g):
Calciu: 590mg reprezentand 74% din AZR
Fosfor: 483 mg reprezentand 69% din AZR; Potasiu: 862mg reprezentand 43% din 
Magneziu: 251mg reprezentand 67% din AZR; Mangan 0,99mg reprezentand 69% din AZR
Fier: 3,2mg reprezentand 23% din AZR
EPA/DHA: 0,245g
AZR = aportul zilnic recomandat pentru un adult (8400kj/2000kcal)
Ingrediente: Migdale* degresate 60% (migdale* degresate partial (origine Sicilia sau Spania), sirop de orez* deshidratat, fibre de acacia*), sirop de orez* deshidratat, pudra de ulei de peste salbatic dezodorizat 3.5%, alge marine Lithothamnium calcareum 1%, Bifidobacterium lactis 0,03%, aroma naturala de vanilie*.
* Ingrediente din agricultura ecologica.
Alergeni: fara gluten, fara soia, fara lactoza. Poate contine urme de alune.
Beneficii:
* EPA si uleiul de peste salbatic DHA contribuie la buna functionare a creierului si intretinerea vederii. Efectul benefic se obtine cu un consum zilnic de 245 mg de EPA / DHA.
* Calciul marin provenit din din lithothamne complementar calciului din migdale, ajuta la mentinerea osaturii si a dentitiei.
* Bifidobacterium lactis contribuie la bunastarea intestinala. Acestea sunt garantate fara lapte sau gluten.

Un pahar preparat cu 3 doze este suficient pentru a acoperi 10% din aportul de proteina recomandat pentru un adult, aproape 21% din cel de calciu si 25% din necesarul recomandat pentru EPA /DHA, si contine aproape 30 de milioane de bacterii Bifidobacterium lactis .
Preparare (pentru un pahar):
1. Puneti 20g de pulbere(3 doze) intr-un pahar sau shaker
2. Se adauga pana la 200 ml apa, rece sau calda
3. Se amesteca cu lingura sau se agita intr-un shaker
4. Savurati bautura rece sau fierbinte!
Atentie: aceasta bautura nu este recomandata pentru gatit. Este mai bine sa utilizati laptele de migdale praf clasic sau lapte de migdale lichid pentru gatit.
Conditii de pastrare si consum: a se consuma de preferinta pana la data inscriptionata pe ambalaj.
A se pastra intr-un loc rece, uscat, inainte si dupa.
Este recomandabil sa se consume in aceeasi zi bautura preparata si tineti la frigider, daca este necesar.
Se inchide ermetic dupa deschidere.
Produs in Franta
Certificator: FR-BIO-01
De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier.
Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia, fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta.
Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori.

Caracteristici: produse bio, fara lactoza, fara gluten, fara soia, fara zahar adaugat
Gramaj: 1000ml
Producator: La Mandorle
Descriere produs: alternativa vegetala ideala, acest Lapte de Migdale este obtinut din migdale dulci ce sunt in mod natural surse de proteine, bogate in calciu si magneziu.
Preparat din migdale blansate si partial degresate, fara adaos de zahar, acesta ofera o bautura lejera si placuta pentru utilizarea cotidiana.
Lejer catifelata, va va bucura de note subtiri si rafinate in bauturi si bucatarie pentru retete dulci si sarate.
Datorita procesului sau de fabricatie specific, elementele nutritive sunt respectate si naturaletea conservata. In asociere cu algele Lithothamne, migdalele sunt imbogatite cu calciu si magneziu pentru o sinergie optima.
In viata cotidiana, laptele de migdale ofera nutrienti esentiali pentru a completa o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos.
Proteinele contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare si mentinerea unui sistem osos normal.
Calciul contribuie la mentinerea oaselor si dintilor
Un pahar de 200 ml furnizează 4 g proteine, 240 mg de calciu ce reprezinta 30% din consumul de referinta pentru un adult tipic (8400 kJ / 2000 kcal).
Caracteristici produs:
- bautura de mare valoare nutritiva gata pentru utilizare
- gust autentic, natural, in mod natural fara zahar, raspunde la toate gusturile: dulce sau sarat
- asigura cu usurinta echilibrul digestiv si mineral zilnic: creste aportul de proteine, calciu si magneziu... si imbunatateste digestia prin aportul de probiotice
- o alternativa fara lactoza, fara colesterol, fără gluten, fara soia, fara nici un adaos de zaharoza
Ingrediente: Apa de izvor , migdale* partial degresate* 6% (Sicilia sau Spania) Lithothamne** (alga rosie cu proprietati antiaciditate), agent de ingrosare: caragenan (extras din alga Chondrus crispus), arome naturale de vanilie * .
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
** alga bogata in mod natural in Calciu
Recomandari de utilizare: agitati bine inainte de consumare.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Dupa deschidere conservati la rece si consumati in 3 zile.
Produs: Franta
Certificator: FR-BIO-01
De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier.
Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta.
Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari.

Caracteristici: produs bio, fara gluten Gramaj: 150g Descriere produs: paine crocanta realizata fara drojdie, lapte, oua sau arome. Sursa de fibre si magneziu Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta. Nu contine zahar adaugat si o savoare lejera ce poate fi adaptata oricarei combinatii. Scor nutritional A.  Orez, hrisca si sorg provenite din Franta. Reteta noua. Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, grasimi sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten! Ingrediente: faina de orez semiintegrala* (49,5%) , faina de hrisca* (25%), faina de sorg* (25%), sare marina * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: poate fi consumata simplu ca paine sau biscuiti sau cu adaosuri dulci sau sarate. Origine: Agricultura UE/non UE. Fabricatie: Franta Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Certificare: FR-BIO-01, AFDIAG Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat,  va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in peste 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, naut, linte verde, tomate si paprika, cocos si curry sau smochine, in pachete de 150 si 300g. Caracteristici: produs bio, vegan, garanta fara gluten Gramaj: 150g Descriere produs: paine crocanta realizata cu faina de quinoa care da painii o aroma unica. Fine si usor prajite Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta. Continut ridicat de fier, proteine si fibre ofera 32% din doza zilnica recomandata de magneziu. Scor nutritional A Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, grasimi sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten! Ingrediente: faina de orez semiintegral* , faina de quinoa* (40%), zahar integral din trestie (<2%), sare marina * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: poate fi consumata simplu ca paine sau biscuiti sau cu adaosuri dulci ( gem , miere .. ), cimbru sau alte produse tartinabile. Origine: Agricultura UE/non UE. Fabricatie: Franta Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Certificare fara gluten: AFDIAG FR-011-056, Nutriscore A, Certificare Bio: FR-BIO-01 Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat,  va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in nu mai putin de 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, naut, linte verde, tomate si paprika, cocos si curry sau smochine, in pachete de 150 si 300g. 

Caracteristici: produs bio, fara gluten
Gramaj: 250g
Descriere produs: paste bio de tip mini penne colorate in mod natural datorita compozitiei, realizate in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG
Ingrediente: faina de orez semiintegrala*, faina de quinoa*, faina de amarant*, spanac*, sfecla* curcuma*
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Preparare: fierbeti intr-un volum mare de apa sarata in clocot timp de circa 12 minute. A se consuma in stare calda, cu putin ulei de masline, cu putin unt sau cu un sos bio la alegere
Origine: Agricultura non UE
Alergeni: 0. Produs garantat fara gluten.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: BO-BIO-123, Certificare AFDIAG FR-011-008
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, fara gluten in mod natural, certificat vegan, provenit din comertul bio-echitabil Gramaj: 500g Descriere produs: Quinoa Real este soiul cel mai traditional de quinoa cultivat pe scara larga in Bolivia la 3500m altitudine, si selectat si cultivat inca din 1989 de Ekibio. Sursa de proteine, magneziu, si fibre Quinoa real este cunoscuta pentru bobul alb, textura moale, aroma sa dulce cu gust lejer de alune. Se preteaza atat la preparate sarate cat si dulci. Un produs foarte bogat din punct de vedere nutritional si care poate fi gatit in doar 12 minute. Comparata cu o cereala din cauza compozitiei sale nutritive este o veritabila sursa de magneziu (50%din necesarul zilnic), are un procent ridicat de proteine, foarte bine echilibrat si nu contine in mod natural gluten. Ingrediente: quinoa real alba* (Chenopodium quinoa) *100% ingrediente provenite Agricultura Ecologica si provin din comerț echitabil controlat conform standardului de FIABLE Preparare: se prepara la fel ca orezul: clatiti, apoi fierbeti 1 volum de quinoa in 2 volume de apa, timp de 12-15 min. Dupa fierbere fiecare bob isi dubleaza volumul, eliberand miezul alb. Poate fi consumat fierbinte sau rece, in salate, sarate sau dulci. 60 de grame quinoa reprezinta portia pentru o persoana. Recomandare: pentru savoare deosebita puneti la fiert si un cub de supa Primeal. Alergeni: 0. Acest produs nu este garantat 100% fara gluten. Ambalaj Reciclabil de carton. Punga ermetica necesara pentru garantarea pastrarii calitatilor organoleptice evitarea aparitiei unor inconveniente legate de lipsa tratamentelor. Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Tara de origine: Bolivia Certificare: FR-BIO-01 PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.
Weight0.451.10.20.20.30.6
DimensionsNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplică
Additional information
Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Fier

Potasiu

Calciu

Magneziu

Valoare energetica la 100g

Grasimi

Carbohidrati

Proteine

Sare

Calciu

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Magneziu

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Fier

,

Magneziu

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Magneziu

Valoare energetica la 100g