Stoc epuizat

Amidon de porumb fara gluten 500g

Amidon de porumb produs bio garantat fara gluten facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG

Anunță-mă când produsul revine în stoc

Descriere

Caracteristici: produs bio
Gramaj: 500g
Descriere produs: liant excelent, poate inlocui total faina de grau in prepararea prajiturilor
Ingrediente: amidon de porumb*
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: permite inlocuirea fainii de grau in totalitate ( pentru deserturi) sau in amestec cu alte fainuri (hrisca, mei, orez…) in proportii variabile conform retetei. Amidonul de porumb contribuie la lejeritatea texturii prajiturilor si este deasemenea este un liant excelent la creme, budinci, etc.
Se asigura dizolvarea amidonului intr-un lichid rece inainte de preparare .
Origine: Agricultura Austria. Fabricat in Franta
Alergeni: 0. Produs bio garantat fara gluten.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Marcă

Ma vie sans Gluten

Ma vie sans gluten – pentru cei care vor sa redescopere placerea unei bucatarii sanatoase, echilibrate, creative, gustoase, organice garantate fara gluten! Ma vie sans gluten face parte din AFDIAG (Asociatia franceza a intolerantei la gluten).Boala celiaca este o afectiune a sistemului imun, declansata de ingestia glutenului alimentar, in care apar leziuni la nivelul intestinului subtire. Glutenul este o proteina de origine vegetala care se gaseste in cereale precum graul, orzul sau secara. Produsele din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio)