În stoc

Penne de orez integral – fara gluten 250g

Penne de orez integral bio, 100% italian, din gama Rice&Rice de produse bio certificat fara gluten de Asociatia Italiana pentru Celiachie

Descriere

Caracteristici: produse bio, certificat fara gluten, paste fara gluten
Gramaj: 
250g
Descriere produs: 
paste din orez integral GARANTATE fara gluten din cel mai bun orez integral bio. Se gatesc perfect, sunt gustoase si usoare, absorbind usor aroma condimentelor satisfacand gusturile intregii familii, inclusiv nevoile speciale pentru dieta. Un produs certificat fara gluten de Asociatia Italiana pentru celiachie.
Acum intr-un nou ambalaj ecologic din carton cu fereastra de vizitare ce permite vizualizarea produsului.
Ingrediente: 
faina de orez integral*, apa
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Produs certificat fara gluten de Asociatia Italiana de Celiachie (www.celiachia.it), Certificat: IT-057-089
Conditii de pastrare: 
a se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Tara de origine: 
Agricultura non UE
Fabricat:
 Italia
Recomandari de preparare: 
puneti pastele intr-un volum mare de apa in clocot cu sare si lasati la fiert cca. 9-10 minute pina obtineti consistenta dorita. Scurgeti si mincati pastele calde doar cu putin ulei de masline sau combinate cu un sos la alegere.
Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-008
Probios va ofera in gama Rice & Rice, produse bio din orez, fara gluten, certificate bio, pentru micul dejun, snacksuri, dulciuri, paste, maioneza vegetala si preparate pe baza de orez gata de gatit.

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Marcă

PROBIOS

Probios Italia producator italian bio din 1978, va ofera alimente bio de inalta calitate certificate BioAgricert  de la produse garantate fara gluten, certificate bio, bazate pe plante erbacee ca alternative la porumb si orez: mei, hrisca, quinoa, amarant, cu un gust inconfundabill si cu un continut mare de nutrienti pina la alimente cu preparare rapida pe baza de orez, paste, cus cus, faina, maioneza, masline, ulei, sosuri, sare de Hymalaya, snacksuri, indulcitori, batoane energizante, piureuri de fructe fara adaos de zahar pentru copii si gemuri de fructe fara pectina. 100 din aceste produse pot fi cumparate acum de pe acest site. Profesional Tip Consult este distribuitor exclusiv pentru Romania al acestor produse.