În stoc

SHIRATAKI Orez Konjac 200g

Produs natural 100%, vegan, keto, FARA MIROS, fara gluten, fara grasimi, fara proteine, fara carbohidrati.  Perfect pentru curele de slabire, potrivit pentru vegetarieni, vegani, diabetici, precum si pentru persoanele cu intoleranta la grau sau alergie la soia. Produs ce nu contine in mod natural soia.

Descriere

Caracteristici: produs natural, vegan, keto, fara gluten, sarac in carbohidrasti, fara soia, fara zahar, fara grasimi, FARA MIROS
Masa neta dupa scurgere: 200 g
Descriere produs: cate putin din gustul Orientului in alimentatia zilnica – orez prajit, orez in cinci arome , poate cu iaurt, scortisoara sau miere ? Toate optiunile sunt permise – deschideti-va imaginatia si preparati rapid mancarea favorita. Varianta noua de paste shirataki orez  din konjac Diet Food NU ARE MIROS si poate fi consumata ca un substitut pentru orez si paste putand fi incorporata in aproape orice fel de mancare. Marele avantaj al acestor paste este faptul ca produsele sunt complet naturale, iar fibrele pe care le contin ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange, reduc pofta de mancare si mancatul in exces .
Consumul acestor produse la cina poate duce la pierderea in greutate de cel putin aproximativ 0.5 kg pe saptamana (in functie de greutatea dumneavoastra si aportul de calorii) .
Principalul ingredient este glucomanan – fibre solubile derivate din radacina plantei Konnyak (Amorphophallus konjac) Konjac sau Konnyaku este o planta perena din Asia care creste salbatic la altitudini foarte mari. Sursa de hrana total naturala, Konjac are un continut de 97 % apa, bogat în minerale bune si sarac in calorii.
Beneficii:
– un produs natural non alergenic
– contine aproape zero calorii si carbohidrati, ajuta la pierderea in greutate
– produsul este 100% de origine vegetala
– are capacitatea de a absorbi pana la de 100 ori volumul sau in lichid
– produs incolor, fara un gust propriu, absoarbe rapid adaosuri de gust si condimente
– nu contine carbohidrati, grasimi, proteine, gluten;
– nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie;
– contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal;
– ofera mult dorita senzatie de satietate;
– regleaza glicemia.
Ingrediente: apa purificata, faina de konjac glucomanan, calcium hidroxid
Origine: non UE
Alergeni: 0
Produs certificat de JAS (Japanesse Standard Agricol)
Mod de utilizare: clatiti bine inainte de utilizare cu apa fierbinte. Fierbeti (2-3 minute) in apa clocotita, apoi scurgeti si folositi dupa dorinta.
Preparare: pot fi pregatiti la fel de usor ca si pastele simplu doar cu condimente sau alaturi de preparate cu carne, sosuri usoare, legume, transformand retetele preferate in delicii dietetice.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra la temperatura camerei. Dupa deschidere se pastreaza maxim 3 zile la frigider. Nu congelati!

Diet Food este o companie specializata in produse bio dietetice fara carbohidrati, fara gluten din konjac si din soia si produse bio de tip superfood si superalimente: pulberi organice si amestecuri de pulberi organice speciale pentru detoxifiere, slabire, sportivi, energie zilnica.

 

Informații suplimentare

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi

<0,1g din care acizi grasi saturati <0,1g

Sare

<0.01g

Marcă

Diet-Food