Stoc epuizat

Turte crocante din orez negru -fara gluten 150g

Inlocuitor al painii, produs bio vegan, garantat fara gluten cu textura crocanta si usoara, aceasta paine fara gluten crocanta este perfecta pentru orice gustare gurmanda. Sursa de fibre si magneziu, fara zahar adaugat.

Anunță-mă când produsul revine în stoc

Descriere

Caracteristici: produs bio, produs garantat fara gluten, produs vegan
Gramaj: 150g
Descriere produs: produs bio garantat fara gluten, vegan, cu textura crocanta, bogat in fibre si magneziu (140 mg (37% din aportul zilnic necesar), aceasta paine fara gluten realizata fara adaos de zahar poate fi folosit pentru pregatirea unei gustari. Orezul nordic, orezul negru cu aroma dulce, cu note de mure si afine, da acestor turte crocante o frumoasa culoare de vinete gratie pigmentilor sai naturali. Textura usoara si clara. Garantii: fara gluten, fara lapte, fara oua, fara drojdie. 
Ambalat in 2 saculeti individuali si cutie de carton. Inlocuieste painea si biscuitii la micul dejun, desert sau ca gustare. Se consuma natur sau tartinata cu diverse creme.
Ingrediente: faina de orez negru integral* (99,5%), sare marina
*ingrediente provenite din agricultura ecologica
Certificare fara gluten AFDIAG: FR-011-147
Conditii de pastrare si consum: a se pastra in locuri uscate si lipsite de lumina
Tara de origine: Agricultura UE
Fabricat: Franta
Certificare: FR-BIO-01
Data limita de consum optimal: 12 luni de la producere
Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat,  va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in nu mai putin de 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, naut, linte verde, tomate si paprika, cocos si curry sau smochine, in pachete de 150 si 300g. .

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Magneziu

140mg (37% din valoarea zilnica recomandata)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Marcă

Le pain des fleurs