În stoc

Turte crocante cu cocos – fara gluten 150g

Paine fara gluten crocanta cu nuca de cocos pentru mic dejun, gustari sau desert. Produs bio vegan fara gluten.

Descriere

Caracteristici: produs bio, fara gluten, vegan
Gramaj: 150g
Descriere produs: paine fara gluten crocanta cu nuca de cocos . Fine si usor prajite Le Pain des Fleurs Priméal au textura crocanta si sunt adevarate surse de fibre.
Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, grasimi sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten!
Turtele sunt ambalate in doi saculeti transparenti pentru a le pastra prospetimea.
Ingrediente: faina de orez* , faina pudra de nuci de cocos* (15%), zahar alb din trestie**
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
** ingrediente provenite din comertul bio echitabil
Utilizare: inlocuieste painea si biscuitii la micul dejun, ca desert sau gustare. Se consuma ca atare sau cu produse tartinabile
Origine: Agricultura UE/ non UE. Fabricatie: Franta
Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01, AFDIAG Certificare fara gluten: FR-011-062
Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat,  va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in nu mai putin de 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, tomate si paprika, cocos si curry  sau smochine, in pachete de 150 si 300g.

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Marcă

Le pain des fleurs