În stoc

Rondele de orez de Camargue fara sare 130g

Gustare fara sare adaugata, produs bio pe baza de orez integral de Camargue, origine protejata Franta, produs bio fara gluten. Inlocuieste painea si poate fi utilizat si ca gustare sau mic dejun.

SKU: 3380380060717 Categories: ,

Descriere

Caracteristici: produs bio, fara sare adaugata, fara gluten
Gramaj: 130g
Descriere produs: produs bio usor si crocant fara adaos de sare, din orez integral de Camargue. Primeal mentine de mult timp un parteneriat ferm cu un grup de agricultori ce cultiva acest orez bio in delta Rhonului, fara a face rabat de la calitate.
Ingrediente: orez rotund integral*  50% si orez rotund semiintegral* de Camargue Franta(IGP).
IGP: indicatie geografica protejata
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: usoare si foarte crocante, aceste rondele sunt folosite ca gustare sau ca inlocuitor pentru paine pentru micul dejun, ceai de dupa-amiaza etc. Inchideti ambalajul dupa prima deschidere. La nevoie, o trecere rapida in cuptorul fierbinte le reda textura crocanta.
Origine: Agricultura Franta
Alergeni: 0. Poate contine urme de susan.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01
PRIMÉAL – una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Marcă

PRIMEAL

Creat in 1989, Primeal este un brand extrem de creativ bazat integral pe vegetal si bio si se remarca prin cateva repere importante: – descoperirea si lansarea produsului Quinoa in Franta si in Europa– introducerea Quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organic:– descoperirea si lansarea produsului quinoa in Franta si in Europa– introducerea quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organica– reabilitarea si valorificarea consumului de castane– produse traditionale si concepte noi, adaptate noului stil de viata al oamenilor