În stoc

Cuscus din naut si linte rosie 250g

Cuscus bio bogat in fibre si proteine vegetale, produs bio garantat fara gluten, gata in 5 minute.

Descriere

Caracteristici: produse bio, garantat fara gluten, sursa de fibre, sursa de proteine, preparare rapida
Gramaj: 250g, 2 pachete individuale de 125g
Descriere produs: cuscus de naut si linte rosie este un produs bio prefiert si uscat, cu timp de preparare de numai 5 minute. Bogat in fibre(11g/100g) si proteine vegetale(22g/100g) de inalta calitate acest produs nu contine gluten in mod natural.
Ingrediente: naut macinat* 50%, linte rosie macinata* 50%. * ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Poate contine urme de soia
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Tara de origine: Agricultura UE/non UE
Fabricat: Italia
Utilizare: Cantitate usor de preparat pentru 3-4 persoane.
Puneti 250g de cuscus intr-un castron. Adaugati 250 ml apa fierbinte. Acoperiti si lasati sa se umfle cateva minute pana ajunge la consistenta dorita. Adaugati sare si o lingura de ulei de masline si aerati cu o furculita. Serviti alaturi de leguminoase,legume, tofu sau seitan.
Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-009, Certificare fara gluten (AIC): IT-057-117
Probios Italia va ofera alimente bio de inalta calitate de la produse garantate fara gluten, certificate, bazate pe plante erbacee ca alternative la porumb si orez: mei, hrisca, quinoa, amarant, cu un gust inconfundabill si cu un continut mare de nutrienti, alge, cafea, alimente cu preparare rapida pe baza de orez, snacksuri, indulcitori, batoane energizante, pana la piureuri de fructe fara adaos de zahar pentru copii si gemuri de fructe fara pectina.

Informații suplimentare

Carbohidrati

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Marcă

PROBIOS

Probios Italia producator italian bio din 1978, va ofera alimente bio de inalta calitate certificate BioAgricert  de la produse garantate fara gluten, certificate bio, bazate pe plante erbacee ca alternative la porumb si orez: mei, hrisca, quinoa, amarant, cu un gust inconfundabill si cu un continut mare de nutrienti pina la alimente cu preparare rapida pe baza de orez, paste, cus cus, faina, maioneza, masline, ulei, sosuri, sare de Hymalaya, snacksuri, indulcitori, batoane energizante, piureuri de fructe fara adaos de zahar pentru copii si gemuri de fructe fara pectina. 100 din aceste produse pot fi cumparate acum de pe acest site. Profesional Tip Consult este distribuitor exclusiv pentru Romania al acestor produse.