În stoc

Penson fard de obraz

Penson ideal pentru aplicarea usoara si rapida a fardurilor. Permite un machiaj precis al tenului.

SKU: 3700211190022 Category:

Descriere

Descriere produs: pensonul de fard de obraz este accesoriul esential pentru aplicarea usoara a fardurilor de obraz. Forma sa tesita se potriveste perfect cu pometii rotunjiti si cu golul obrajilor.

Caracteristici:

Penson cu forma tesita pentru aplicare precisa

Peri din fibre sintetice de origine non-animala cu 1% fibre de cocos

Maner din lemn de mesteacan provenit din paduri gestionate durabil (FSC)

Dimensiuni: 15,3 cm, inclusiv cap de 3,3 cm

Ce culori de fard puteti sa alegeti in functie de tonul pielii?

Daca tenul tau este cald, este deoarece are reflexe galbene, aurii sau cupru. Trebuie sa optati pentru mai multe culori de blush portocaliu sau maro.

Daca tenul tau este rece, este pentru ca tinde spre tonuri roz, rosu sau chiar albastrui. Este mai bine sa preferati fardurile roz.

Daca aveti pielea neutra, nici prea deschisa, nici cu adevarat intunecata, puteti alege toate culorile de fard. Atat nuantele maro si portocaliu, cat si nuantele aurii si roz va vor reda stralucirea fetei.

Pentru machiajul natural, se recomanda sa se potriveasca culoarea fardului cu culoarea rujului si prin urmare, sa se mentina in aceleasi tonuri:

Cum sa aplici fardul in functie de forma fetei tale?

Utilizare: luati pulberea cu pensonul, tapotati pensonul pentru a elimina excesul de pulbere. Aplicati pulberea pe partea proeminenta a pometului prin miscari circulare.

Reciclati dupa ultima utilizare, tinand cont de materialele din care este produs pensonul

Fondata in 1972 in Fleurance, Gers, in inima sud-vestului Frantei, Fleurance Nature produce peste 150 de produse cosmetice organice si suplimente alimentare, fiind unul dintre liderii productiei cosmetice din Franta. Anual peste 4 milioane de produse ecologice, de cea mai inalta calitate, sunt cumparate de oameni din toata lumea, primind din partea clientilor un grad de satisfactie de 98%.

Fleurance Nature – Expertul francez in frumusete organica. 45 ani de experienta si inovatie pentru o viata mai buna zi de zi.

Marcă

Fleurance Nature