În stoc

Creion de ochi GRI 1.1g

Creion bio de ochi culoare gri, intensifica privirea. Formula naturala pe baza de ulei de cocos si ceara de carnauba, cu textura moale pentru o aplicare usoara. Testat sub control oftalmologic.

SKU: 3700211170178 Category:

Descriere

Caracteristici: produs bio, recomandat pentru vegani

Cantitate: 1,7g

Descriere produs: accentueaza zona ochilor cu o culoare intensa care confera imediat profunzime ochilor. Formula sa bazata pe ulei de cocos si ceara de carnauba, moale si usor de aplicat, permite o linie clara care subliniaza in mod durabil si precis frumusetea ochilor. Creion din lemn provenit din paduri gestionate durabil.

Acest produs nu a fost testat pe animale, in conformitate cu reglementarile europene. Acest produs este potrivit pentru vegani

Ingrediente cheie: ulei de cocos*, ceara de carnauba*. * Ingrediente din agricultura ecologica

100% din total ingrediente este de origine naturala

25% din totalul ingredientelor provin din agricultura ecologica

Caracteristici:

Formula naturala pe baza de ulei de cocos si ceara de carnauba

Textura moale pentru o aplicare usoara

De lunga durata

Creion din lemn din paduri gestionate durabil

Fabricat si controlat in Franta

Certificare ecologica: Cosmos Organic certificat de ECOCERT GREENLIFE conform standardului ECOCERT disponibil pe http://cosmetiques.ecocert.com

Utilizare: conturati linia genelor superioare si / sau inferioare intinzand linia de la coltul interior pana la coltul exterior al ochiului.

Reciclati produsele ecologic. La finalul utilizarii aruncati creionul la cosul de gunoi si reciclati dopul.

Fondata in 1972 in Fleurance, Gers, in inima sud-vestului Frantei, Fleurance Nature produce peste 150 de produse cosmetice organice si suplimente alimentare, fiind unul dintre liderii productiei cosmetice din Franta. Anual peste 4 milioane de produse ecologice, de cea mai inalta calitate, sunt cumparate de oameni din toata lumea, primind din partea clientilor un grad de satisfactie de 98%.

Fleurance Nature – Expertul francez in frumusete organica. 45 ani de experienta si inovatie pentru o viata mai buna zi de zi.

Marcă

Fleurance Nature

Ingrediente INCI: COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL*, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), C10-18 TRIGLYCERIDES, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX*, SILICA, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CI 77492 (IRON OXIDES), POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, CI 77491 (IRON OXIDES), ORYZANOL, GLYCERYL UNDECYLENATE, TOCOPHEROL. * ingrediente din agricultura ecologica

100% din total ingrediente este de origine naturala

25% din totalul ingredientelor provin din agricultura ecologica

COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife conform standardului COSMOS disponibil pe http://COSMOS.ecocert.com