Stoc epuizat

Crackers din orez cu rozmarin – fara gluten 40g

Aperitiv sau gustare bio perfecta mai ales pentru cei care au o dieta fara gluten. Produs fara prajire.

Promotie valabila in limita stocului disponibil

Anunță-mă când produsul revine în stoc

SKU: 3380380077968 Categories: ,

Descriere

Caracteristici: produs bio, produs garantat fara gluten
Gramaj: 40g
Descriere produs: crackersi bio din orez cu gust inconfundabil de rozmarin, o gustare fina si crocanta, produs bio garantat fara gluten adresat in special persoanelor care sufera de celiachie dar si celor care doresc sa consume alimente fara gluten.
Produs fara prajire.
Ingrediente: faina de orez alba* 51%, faina de porumb* 29%, ulei de germenide porumb* 10%, amidon de porumb*, sare, rozmarin* 0.6%, ierburi aromatice*, condimente*
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Pot contine urme lapte si soia
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Origine: Agricultura UE/non UE
Fabricatie: Franta
Certificare ecologica: IT-BIO-014
Garantat fara gluten. Certificare AFDIAG: FR-011-140
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten.

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Marcă

Ma vie sans Gluten

Ma vie sans gluten – pentru cei care vor sa redescopere placerea unei bucatarii sanatoase, echilibrate, creative, gustoase, organice garantate fara gluten! Ma vie sans gluten face parte din AFDIAG (Asociatia franceza a intolerantei la gluten).Boala celiaca este o afectiune a sistemului imun, declansata de ingestia glutenului alimentar, in care apar leziuni la nivelul intestinului subtire. Glutenul este o proteina de origine vegetala care se gaseste in cereale precum graul, orzul sau secara. Produsele din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio)