În stoc

Gem de portocale si ghimbir fara zahar, fara pectina 220g

Gem de portocale si ghimbir fara zahar, fara pectina, fara gluten, indulcit cu suc de struguri. Gust natural si nealterat de portocale si ghimbir. Delicios si sanatos, se poate folosi ca atare sau in diverse prajituri de casa

Descriere

Caracteristici: produs bio, fara zahar, fara pectina, fara gluten
Gramaj: 220g
Descriere produs: gem fara zahar adaugat si fara pectina. Din portocale bio si ghimbir bio, acest amestec bio de fructe delicioase este pregatit astfel incat sa pastreze nealterata aroma de fructe proaspete.Numai sucul de struguri este adaugat pentru a indulci, subliniind astfel aroma de fructe.
Gem de ghimbir si portocale bio face parte dintr-o gama ce cuprinde: afine, merisoare, fructe de padure, caise, pere, portocale, lamai, toate realizate fara adaos de pectina.
Ingrediente: portocale cu bucatele de coaja* 60%, suc concentrat de struguri*, piure concentrat de mere*, ghimbir* 0,5%
* ingrediente provenite din Agricultura Biologica
Poate contine urme de portocale si ghimbir
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros. Dupa deschidere pastrati la frigider si consumati in cateva zile.
Termen de valabilitate: 36 luni
Tara de origine: Agricultura non UE
Fabricat: Italia
Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-007
Probios va ofera peste 13 varietati de gemuri bio din fructe diferite, fara zahar adaugat.

Informații suplimentare

Grasimi

Carbohidrati

Proteine

Sare

Valoare energetica la 100g

Marcă

PROBIOS

Probios Italia producator italian bio din 1978, va ofera alimente bio de inalta calitate certificate BioAgricert  de la produse garantate fara gluten, certificate bio, bazate pe plante erbacee ca alternative la porumb si orez: mei, hrisca, quinoa, amarant, cu un gust inconfundabill si cu un continut mare de nutrienti pina la alimente cu preparare rapida pe baza de orez, paste, cus cus, faina, maioneza, masline, ulei, sosuri, sare de Hymalaya, snacksuri, indulcitori, batoane energizante, piureuri de fructe fara adaos de zahar pentru copii si gemuri de fructe fara pectina. 100 din aceste produse pot fi cumparate acum de pe acest site. Profesional Tip Consult este distribuitor exclusiv pentru Romania al acestor produse.