În stoc

Faina alba extra fina de orez – fara gluten 375g

Faina ecologica extrafina de orez, fara gluten, utilizata pentru produse de patiserie, paine, pizza, dulciuri si creme. Recomandata celiacilor.

SKU: 8018699017294 Categories: ,

Descriere

Caracteristici: produse bio, bogat in proteine, fara gluten

Gramaj: 375g

Descriere produs: fainurile fara gluten Probios sunt o baza pretioasa pentru prepararea multor retete sugerate de imaginatia ta!  Se estimeaza ca cele mai vechi soiuri de Orezul (Oryza sativa) dateaza de peste cincisprezece mii de ani. Este cultivat in aproape fiecare tara din lume si este alimentul de baza pentru aproximativ jumatate din populatia lumii. Faina impalpabila(extrafina) de orez organic fara gluten Probios este excelenta pentru prepararea tuturor tipurilor de produse de patiserie, potrivita si pentru cei care prefera alte cereale decat graul.  Un produs recomandat celiacilor. Produs confectionat in atmosfera protectoare pentru a pastra in timp caracteristicile organoleptice.

Ingrediente: faina de orez extrafina*;  * ingredient provenit din Agricultura Ecologica

Utilizare: ideala pentru prepararea produselor sarate si dulci precum paine, pizza si foi, paste proaspete, prajituri, biscuiti si creme. Poate fi amestecata si cu alte fainuri.

Alergeni: 0

Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros

Tara de origine: Agricultura UE – Italia

Fabricat: Italia

Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-006

Probios va ofera in gama Altri Cereali produse garantate fara gluten, certificate, bazate pe plante erbacee ca alternative la porumb si orez, cu un gust inconfundabill si cu un continut mare de nutrienti.

Cu o savoare deosebita si nutrienti pretiosi, meiul, hrisca, quinoa, amarantul, tefful, ovazul, mazarea, nautul si lintea sunt ingredientele acestei noi game.

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Marcă

PROBIOS

Probios Italia producator italian bio din 1978, va ofera alimente bio de inalta calitate certificate BioAgricert  de la produse garantate fara gluten, certificate bio, bazate pe plante erbacee ca alternative la porumb si orez: mei, hrisca, quinoa, amarant, cu un gust inconfundabill si cu un continut mare de nutrienti pina la alimente cu preparare rapida pe baza de orez, paste, cus cus, faina, maioneza, masline, ulei, sosuri, sare de Hymalaya, snacksuri, indulcitori, batoane energizante, piureuri de fructe fara adaos de zahar pentru copii si gemuri de fructe fara pectina. 100 din aceste produse pot fi cumparate acum de pe acest site. Profesional Tip Consult este distribuitor exclusiv pentru Romania al acestor produse.