Amestec pentru patiserie - fara gluten 500g

Amestec pentru patiserie - fara gluten 500g

3380380057663

amestec bio gata de utilizat in patiserie, pe baza de faina de orez cu praf de copt si amidon gata incorporat pentru patiserie fara gluten, fara zahar adaugat. 

Caracteristici: produs bio
Gramaj: 500g
Descriere produs: reteta fara zahar adaugat, avant agent de crestere incorporat, o veritabila sursa de fibre. Produs garantat fara gluten realizat in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG.
Ingrediente: faina de orez* (alba* si semiintegrala*), amidon* (de tapioca*, de cartofi*), praf de copt*, (amidon de porumb*, acid tartric (24%)), bicarbonat de sodiu), psilium*, fibre de mar*
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: amestecul de patiserie se utilizeaza ca si faina obisnuita. Praful de copt este deja incorporat in proportia recomandata. Acest amestec se preteaza la numeroase retete de produse sarate sau dulci, tarte savuroase, clatite pufoase si prajituri usoare.
Produsul contine mod de preparare in interiorul etichetei.
Origine: Agricultura UE/non UE, Fabricatie: Franta
Alergeni: 0 Garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: Spatii racoroase si uscate
Certificare: FR-BIO-01, Certificare AFDIAG FR-011-026
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).
Via Naturalia – un magazin bio pentru intreaga familie.

Grasimi (lipide)
0.8g din care acizi grasi saturati 0.2g
Carbohidrati (glucide)
80g din care zaharuri 0.5g
Proteine
4.5g
Sare
0.6g
Fibre
3g
Valoare energetica la 100g
352Kcal sau 1493Kj

Ma vie sans gluten – pentru cei care vor sa redescopere placerea unei bucatarii sanatoase, echilibrate, creative, gustoase, organice garantate fara gluten! Ma vie sans gluten face parte din AFDIAG (Asociatia franceza a intolerantei la gluten).
Boala celiaca este o afectiune a sistemului imun, declansata de ingestia glutenului alimentar, in care apar leziuni la nivelul intestinului subtire. Glutenul este o proteina de origine vegetala care se gaseste in cereale precum graul, orzul sau secara.

Produsele din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio)

No reviews

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie-uri, doar pentru a urmări vizitele pe site-ul nostru. Nu stocăm nici un detaliu personal.