În stoc

Creamer cafea vegan 200g

Creamer vegan natural pentru cafea, fara zahar adaugat, destinat persoanelor cu intoleranta la lactoza si vegetarienilor.

SKU: 5903933642673 Categorii: , ,

Descriere

Caracteristici: produs vegan, produs natural, fara zahar adaugat, sursa de calciu, fara conservanti

Gramaj: 200g

Descriere produs: Creamer vegan – produs modern cu un complex de minerale in variante cu arome atractive de vanilie, cacao sau natural clasic. Destinate persoanelor cu intoleranta la lactoza si vegetarienilor, acestea contin ingrediente alese care, atunci cand sunt combinate corespunzator in compozitie, fac din creamerele noastre un produs premium printre produsele adaugate la cafea sau ceai. In linia acestor produse inovatoare a fost adaugata acvamina, un complex de multiminerale marine care imbogateste produsul cu microelemente necesare bunei functionari a corpului uman.

Acest produs a fost creat cu mare atentie fara ingrediente de origine animala, fiind dedicat atat vegetarienilor, cat si veganilor.

Ingrediente: lapte praf de cocos (97,5% lapte praf de cocos*, maltodextrina (agent purtator)* 2%, fibre de acacia* (emulsifiant) 0,5%), pulbere mct* (trigliceride cu lant mediu, guma arabica bio – agent de ingrosare), aroma de vanilie 2%, acvamina solubila 1%. * ingrediente provenite din Agricultura ecologica

Alergeni: produsul poate contine nuci, susan sau gluten

Utilizare: Se adauga la cafea sau ceai fierbinte.

Produs in UE (Polonia)

Conditii de pastrare si consum: A se pastra intr-un recipient bine inchis intr-un loc uscat si racoros.

Puteți încerca și celelalte variante de creamer vegan: cu vanilie și cu cacao.

Diet Food este o companie specializata in produse bio dietetice fara carbohidrati, fara gluten din konjac si din soia si produse bio de tip superfood si superalimente: pulberi organice si amestecuri de pulberi organice speciale pentru detoxifiere, slabire, sportivi, energie zilnica.

Marcă

Diet-Food

Informații suplimentare

Grasimi

65g inclusiv acizi grasi saturati 63g

Carbohidrati

20g inclusiv zaharuri 8.3g

Proteine

5.8g

Fibre

3.7g

Sare

0.4g

Valoare energetica la 100g

2878 kJ / 688 kcal

Quick Comparison

SettingsCreamer cafea vegan 200g removeBautura instant de migdale - Omega 3 400g removeMic dejun instant cu alune si cacao 400g removeBautura vegetala de migdale cu ceai matcha fara zahar 1L removeMic dejun instant cu migdale 400g removeBautura instant de migdale cu orez 400g remove
Imagine
SKU590393364267337600307211423760030724129376003072514037600307241123760030721166
Rating
Preț
Stoc

3 în stoc

2 în stoc

6 în stoc

44 în stoc

3 în stoc

1 în stoc

Disponibil3 în stoc2 în stoc6 în stoc44 în stoc3 în stoc1 în stoc
Adaugă în coș

DescriereCreamer vegan natural pentru cafea, fara zahar adaugat, destinat persoanelor cu intoleranta la lactoza si vegetarienilor.

Lapte vegetal de migdale concentrat cu Omega3(60% migdale blansate degresate) - cea mai buna alternativa fara lactoza, colesterol, soia, bogat in proteine, calciu, magneziu si fier

Preparat bio special pentru micul dejun, din alune de padure si cereale fara gluten, vegan, complet solubil, garantat fara gluten, fara lactoza, bogat in fier, magneziu, calciu, imbogatit cu spirulina si acerola

Lapte vegetal bio vegan din migdale si ceai matcha - bogat in proteine si calciu, fara lactoza, gluten, soia sau zahar adaugat, imbogatit cu alge Lithotamnioum Calcareum.

Preparat bio special pentru micul dejun, din migdale si cereale fara gluten, vegan, complet solubil, garantat fara gluten, bogat in magneziu, calciu si proteine, imbogatit cu alge, fara lactoza.

Bautura instant bio vegana, din migdale si orez, fara gluten, soia sau lactoza, bogata in proteine, calciu, magneziu si fosfor, 400g de pulbere pentru 5L de lapte.

ContentCaracteristici: produs vegan, produs natural, fara zahar adaugat, sursa de calciu, fara conservanti Gramaj: 200g Descriere produs: Creamer vegan - produs modern cu un complex de minerale in variante cu arome atractive de vanilie, cacao sau natural clasic. Destinate persoanelor cu intoleranta la lactoza si vegetarienilor, acestea contin ingrediente alese care, atunci cand sunt combinate corespunzator in compozitie, fac din creamerele noastre un produs premium printre produsele adaugate la cafea sau ceai. In linia acestor produse inovatoare a fost adaugata acvamina, un complex de multiminerale marine care imbogateste produsul cu microelemente necesare bunei functionari a corpului uman. Acest produs a fost creat cu mare atentie fara ingrediente de origine animala, fiind dedicat atat vegetarienilor, cat si veganilor. Ingrediente: lapte praf de cocos (97,5% lapte praf de cocos*, maltodextrina (agent purtator)* 2%, fibre de acacia* (emulsifiant) 0,5%), pulbere mct* (trigliceride cu lant mediu, guma arabica bio – agent de ingrosare), aroma de vanilie 2%, acvamina solubila 1%. * ingrediente provenite din Agricultura ecologica Alergeni: produsul poate contine nuci, susan sau gluten Utilizare: Se adauga la cafea sau ceai fierbinte. Produs in UE (Polonia) Conditii de pastrare si consum: A se pastra intr-un recipient bine inchis intr-un loc uscat si racoros. Puteți încerca și celelalte variante de creamer vegan: cu vanilie și cu cacao. Diet Food este o companie specializata in produse bio dietetice fara carbohidrati, fara gluten din konjac si din soia si produse bio de tip superfood si superalimente: pulberi organice si amestecuri de pulberi organice speciale pentru detoxifiere, slabire, sportivi, energie zilnica.

Caracteristici: produse bio, fara lactoza, fara gluten, fara soia, bogat in calciu si magneziu, fermenti lactici - EPA/DHA
Gramaj: 400 g. Echivalent preparare 4L
Cantitate suficienta pentru prepararea a 4L de lapte
Producator: La Mandorle
Descriere produs: acest lapte praf de migdale La Mandorle este un preparat instant pe baza de lapte de migdale obtinut printr-un procedeu brevetat special pentru a permite pastrarea proprietatilor nutritive si asigurarea unei tolerante foarte bune.
Valoarea nutritiva a migdalelor este imbunatatita prin surse naturale de acizi grasi, vitamina D si calciu marinBifidobacterium lactis completeaza aceasta formula  novatoare.
Profitati din plin de beneficiile acestui Lapte de migdale Omega concentrat: 1 cutie = 4L de lapte!
Intotdeauna cu un beneficiu nutritiv maxim.
Caracteristici produs:
- bautura de mare valoare nutritiva fara lactoza, soia sau gluten
- 60% din compozitie migdale bio degresate
- bifidobacterium lactis, EPA/DHA
- bautura rece
- bogat in calciu, magneziu, fier si vitamine in cantitati importante (valori la 100g):
Calciu: 590mg reprezentand 74% din AZR
Fosfor: 483 mg reprezentand 69% din AZR; Potasiu: 862mg reprezentand 43% din 
Magneziu: 251mg reprezentand 67% din AZR; Mangan 0,99mg reprezentand 69% din AZR
Fier: 3,2mg reprezentand 23% din AZR
EPA/DHA: 0,245g
AZR = aportul zilnic recomandat pentru un adult (8400kj/2000kcal)
Ingrediente: Migdale* degresate 60% (migdale* degresate partial (origine Sicilia sau Spania), sirop de orez* deshidratat, fibre de acacia*), sirop de orez* deshidratat, pudra de ulei de peste salbatic dezodorizat 3.5%, alge marine Lithothamnium calcareum 1%, Bifidobacterium lactis 0,03%, aroma naturala de vanilie*.
* Ingrediente din agricultura ecologica.
Alergeni: fara gluten, fara soia, fara lactoza. Poate contine urme de alune.
Beneficii:
* EPA si uleiul de peste salbatic DHA contribuie la buna functionare a creierului si intretinerea vederii. Efectul benefic se obtine cu un consum zilnic de 245 mg de EPA / DHA.
* Calciul marin provenit din din lithothamne complementar calciului din migdale, ajuta la mentinerea osaturii si a dentitiei.
* Bifidobacterium lactis contribuie la bunastarea intestinala. Acestea sunt garantate fara lapte sau gluten.

Un pahar preparat cu 3 doze este suficient pentru a acoperi 10% din aportul de proteina recomandat pentru un adult, aproape 21% din cel de calciu si 25% din necesarul recomandat pentru EPA /DHA, si contine aproape 30 de milioane de bacterii Bifidobacterium lactis .
Preparare (pentru un pahar):
1. Puneti 20g de pulbere(3 doze) intr-un pahar sau shaker
2. Se adauga pana la 200 ml apa, rece sau calda
3. Se amesteca cu lingura sau se agita intr-un shaker
4. Savurati bautura rece sau fierbinte!
Atentie: aceasta bautura nu este recomandata pentru gatit. Este mai bine sa utilizati laptele de migdale praf clasic sau lapte de migdale lichid pentru gatit.
Conditii de pastrare si consum: a se consuma de preferinta pana la data inscriptionata pe ambalaj.
A se pastra intr-un loc rece, uscat, inainte si dupa.
Este recomandabil sa se consume in aceeasi zi bautura preparata si tineti la frigider, daca este necesar.
Se inchide ermetic dupa deschidere.
Produs in Franta
Certificator: FR-BIO-01
De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier.
Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia, fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta.
Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori.

Caracteristici: produse bio, vegan, fara lactoza, garantat fara gluten, fara soia
Gramaj: 400g
Cantitate suficienta pentru 10-15 boluri
Producator: La Mandorle
Descriere produs: Mati'Mande este un preparat pentru un mic dejun cu alune de padure si germeni de cereale si:
- Spirulina - alga natural bogata in Fier.
- Acerola - bogat in Vitamina C
Mati'Mande va aduce substantele nutritive esentiale cotidiene, complementar unei diete echilibrate si un stil de viata sanatos.
* Fierul este necesar transportului de oxigen in organism si in functionarea normala a sistemului imunitar.
* Calciul contribuie la mentinerea oaselor si dintilor
* Magneziul: ajuta la reducerea oboselii, metabolismul energetic, functionarea sistemului nervos, sinteza proteinelor, functionarea normala a musculaturii si mentinerea oaselor si dentitiei.
Un bol preparat din 5 doze furnizeaza 13% din consumul mediu recomandat de Fier, 20% din Calciul necesar si 15% din cel de Magneziu.
100% vegetal, natural fara continut de gluten, lapte sau soia acest mic dejun este o alternativa vegetala sanatoasa, completa si nutritiva.
Ingrediente: cereale* 30% (orez* germeni, hrisca*, mei*) alune de padure* instant 25%(migdale* si alune de padure* degresate partial(origine Italia), sirop de orez* deshidratat, fibre de salcam*, amidon de orez*), sirop de orez* deshidratat, zahar brut de trestie*, amidon de orez*, cacao* maigre 5%, alge Lithothamne (alga rosie cu proprietati antiaciditate) 1%, Spirulina** 0,2%, extract uscat de acerola*( (Malpighia marginata on Glabra) 0,2%.
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
**  Spirulina ecocologica controlate de ECOCERT din productia ecologica de micro alge de apa dulce.

Alergeni: alune*, migdale*
Un produs bogat in vitamine si minerale (la 100g):
Vitamina B3: 3,1mg reprezinta 20% din aportul zilnic recomandat unui adult
Vitamina C: 34mg reprezinta 42% din aportul zilnic recomandat unui adult
Calciu: 398mg reprezinta 50% din aportul zilnic recomandat unui adult
Fosfor: 260mg reprezinta 37% din aportul zilnic recomandat unui adult
Fier: 4,5mg reprezinta 32% din aportul zilnic recomandat unui adult
Magneziu: 140mg reprezinta 37% din aportul zilnic recomandat unui adult
Recomandari de utilizare: puneti 4-5 doze intr-un bol
Adaugati apa: 250ml pentru un bol sau 50ml pentru o textura cremoasa
Consumati cald sau rece
Conform preferintelor se adauga miere, sirop de agave, fructe uscate sau o banana si o bautura vegetala sau lactate (in functie de toleranta).
Textura cremoasa si sedimentarea naturala este legata de continutul ridicat de fructe, in functie de testul de diluare.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Este recomandat sa se consume in ziua in care este preparat. Inchideti ermetic dupa utilizare.
Produs: Franta
Certificator: FR-BIO-01
De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier.
Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta.
Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori.

Caracteristici: produse bio, vegan, fara lactoza, fara gluten, fara soia, fara zahar adaugat Gramaj: 1000 ml Producator: La Mandorle Descriere produs: intens si delicat, acest Lapte de Migdale cu ceai Matcha, de culoare verde are un gust unic si beneficiaza de o armonie nutritiva gratie echilibrului dintre ingredientele special selectate. Combinatie delicata intre amar si dulce aceasta noua bautura combina ceaiul verde excelent cunoscut pentru proprietatile antioxidante si detoxifiante si lapte de migdale alcalinizat si plin de elemente nutritive. Beneficii: * Adaugarea de alge marine Lithothamne intareste continutul ridicat de calciu pentru obtinerea unui cocktail mai nutritiv. * Proteinele contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare si mentinerea unui sistem osos normal. * Calciul contribuie la mentinerea oaselor si dintilor Formulata fara zahar, in mod natural fara lapte sau gluten, aceasta bautura ofera o alternativa nutritiva ideala pentru gourmanzi si vegani, pentru pauze racoritoare in orice moment al zilei. In asociere cu algele Lithothamne, migdalele sunt imbogatite cu calciu si magneziu pentru o sinergie optima. Un pahar de 200 ml furnizeaza 4g proteine si 260 mg de calciu ce reprezinta 34% din consumul de referinta pentru un adult tipic (8400 kJ / 2000 kcal). Caracteristici produs: - bautura de mare valoare nutritiva gata pentru utilizare - asigura cu usurinta echilibrul digestiv si mineral zilnic: creste aportul de proteine, calciu si magneziu si imbunatateste digestia prin aportul de probiotice - o alternativa fara lactoza, fara colesterol, fara gluten, fara soia, fara nici un adaos de zahar Ingrediente: Apa de izvor , migdale* partial degresate* 4% (Sicilia sau Spania), ulei de floarea soarelui*, ceai verde Matcha* 0,2%. Lithothamne** (alga rosie cu proprietati antiaciditate), agent de ingrosare: caragenan (extras din alga Chondrus crispus). * ingredient provenit din Agricultura Ecologica ** alga bogata in mod natural in Calciu Recomandari de utilizare: agitati bine inainte de consumare. Il puteti consuma ca si bautura sau ca ingredient in preparatele dumneavoastra. Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Dupa deschidere conservati la rece si consumati in 3 zile. Produs: Franta Certificator: FR-BIO-01 De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier. Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta. Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori.

Caracteristici: produse bio, vegan, fara lactoza, garantat fara gluten, fara soia
Gramaj: 400g
Cantitate suficienta pentru 10-15 boluri
Producator: La Mandorle
Descriere produs: Mati'Mande este un preparat pentru un mic dejun savuros, cu migdale si germeni de cereale cu:
- Lithotamne - alga natural bogata in Calciu.
Mati'Mande va aduce substantele nutritive esentiale cotidiene, complementar unei diete echilibrate si un stil de viata sanatos.
* Proteinele contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare si mentinerea unui sistem osos normal.
* Calciul contribuie la mentinerea oaselor si dintilor
* Magneziul: ajuta la reducerea oboselii, metabolismul energetic, functionarea sistemului nervos, sinteza proteinelor, functionarea normala a musculaturii si mentinerea oaselor si dentitiei.
Un bol preparat din 5 doze furnizeaza 40% din consumul mediu recomandat de Calciu, 22%  de Magneziu si 12% de Proteine.
100% vegetal, natural fara continut de gluten, lapte sau soia acest mic dejun este o alternativa vegetala sanatoasa, completa si nutritiva.
Ingrediente: migdale* instant 35% (migdale* degresate partial(origine Sicilia sau Spania), sirop de orez* deshidratat, fibre de salcam*, aroma naturala de vanilie*), cereale* 35% (orez* germeni, hrisca*, mei*), sirop de orez* deshidratat, amidon de orez*, Lithothamne** (alga rosie cu proprietati antiaciditate) 2%, aroma naturala de portocale*.
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
** alga bogata in mod natural in Calciu

Alergeni: migdale*, poate contine urmde de alune*
Un produs bogat in vitamine si minerale:
Vitamina B3: 3,52mg reprezinta 22% din aportul zilnic recomandat unui adult
Zinc: 2,35mg reprezinta 24% din aportul zilnic recomandat unui adult
Cupru: 0,73mg reprezinta 73% din aportul zilnic recomandat unui adult
Mangan: 2,22mg reprezinta 111% din aportul zilnic recomandat unui adult
Calciu: 841mg reprezinta 105% din aportul zilnic recomandat unui adult
Fosfor: 290mg reprezinta 42% din aportul zilnic recomandat unui adult
Fier: 7,63mg reprezinta 55% din aportul zilnic recomandat unui adult
Recomandari de utilizare: puneti 4-5 doze intr-un bol
Adaugati apa: 250ml pentru un bol sau 50ml pentru o textura cremoasa
Consumati cald sau rece
Conform preferintelor se adauga miere, sirop de agave, fructe uscate sau o banana si o bautura vegetala sau lactate (in functie de toleranta).
Textura cremoasa si sedimentarea naturala este legata de continutul ridicat de fructe, in functie de testul de diluare.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Este recomandat sa se consume in ziua in care este preparat. Inchideti ermetic dupa utilizare.
Produs: Franta
Certificator: FR-BIO-01
De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier.
Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta.
Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori.


Caracteristici: produse bio, fara lactoza, fara gluten, fara soia, produs vegan, sursa de proteine si magneziu
Gramaj: 400 g
Cantitate suficienta pentru prepararea a 5L de bautura
Producator: La Mandorle
Descriere produs: bautura inovatoare nutritiva, acest lapte praf de migdale si orez este un preparat instant realizat printr-un procedeu brevetat ce permite pastrarea nutrientilor din fructe si asigurarea unei tolerante foarte bune prin prefierbere.
Orezul adaugat ofera dulceata naturala si se combina subtil cu migdalele pentru a oferi o bautura usoara, agreabila si usor de asimilat.
Bogata in proteine, calciu, magneziu, fosfor si fier, aceasta bautura bio furnizeaza nutrienti esentiali zilnic pentru organism, complementar cu un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.
Beneficii:
* Calciul contribuie la mentinerea sistemului osos si a dentitiei.
* Magneziul: ajuta la reducerea oboselii, metabolismul energetic, functionarea sistemului nervos, sinteza proteinelor, functionarea normala a musculaturii si mentinerea oaselor si dentitiei.
* Fosforul si fierul contribuie la pastrarea unui metabolism energetic normal
100% vegetala, naturala, fara lapte, gluten, soia, acest lapte vegetal sub forma de pulbere, poate fi consumat de catre persoanele care cauta o alternativa vegetala nutritiva diferita.
Poate fi consumat in orice moment al zilei ca bautura sau pentru gatit.
Un pahar preparat din 3 doze este suficient pentru a acoperi 7% din aportul de proteine recomandat pentru un adult, 25% din cel de calciu, 11% din cel de fosfor si 12% din cel de magneziu.
Preparare (pentru un pahar):
1. Puneti 2-3 doze de pulbere intr-un pahar sau shaker
2. Se adauga 100 pana la 200 ml apa, rece sau calda
3. Se amesteca cu lingura sau se agita intr-un shaker
4. Savurati bautura rece sau fierbinte!
In preparate:
1. Diluati 2 doze in 100 ml de lichid pentru retete dulci si 1 doza in 100 ml pentru retete sarate.
2. Se dizolva inainte de incorporare sau adaugati pulberea direct in apa in care faceti reteta.
Textura cremoasa si sedimentarea naturala este legata de continutul ridicat de fruct, in functiie de doza de diluare.
Ingrediente: Orez* 52%, migdale* instant 45% ( migdale* degresate partial (origine Sicilia sau Spania), sirop de orez* deshidratat, fibre de acacia*), alge Lithothamnium calcareum* (alga rosie cu proprietati antiaciditate si continut ridicat de calciu), agent de ingrosare: caragenan (extras din alga Chondrus crispus), arome naturale*.
* Ingrediente din agricultura ecologica.
Alergeni: fara gluten, fara soia, fara lactoza. Poate contine urme de alune.
Conditii de pastrare si consum: a se consuma de preferinta pana la data inscriptionata pe ambalaj.
A se pastra intr-un loc rece, uscat, inainte si dupa.
Este recomandabil sa se consume in aceeasi zi bautura preparata si tineti la frigider, daca este necesar.
Se inchide ermetic dupa deschidere.
Produs in Franta
Certificator: FR-BIO-01
De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier.
Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta.
Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori.

Weight0.30.450.451.10.450.45
DimensionsNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplică
Additional information
Grasimi

65g inclusiv acizi grasi saturati 63g

Carbohidrati

20g inclusiv zaharuri 8.3g

Proteine

5.8g

Fibre

3.7g

Sare

0.4g

Valoare energetica la 100g

2878 kJ / 688 kcal

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Fier

Potasiu

Calciu

Magneziu

Valoare energetica la 100g

Grasimi

Carbohidrati

Proteine

Sare

Fibre

Fier

Calciu

Magneziu

Valoare energetica la 100g

Grasimi

Carbohidrati

Proteine

Sare

Calciu

Valoare energetica la 100g

Grasimi

Carbohidrati

Proteine

Sare

Fibre

Fier

Calciu

Zinc

Valoare energetica la 100g

Grasimi

Carbohidrati

Proteine

Sare

Fibre

Fier

Calciu

Magneziu

Valoare energetica la 100g