În stoc

Detergent bio vase fără parfum 1L

Detergent vase bio lichid hipoalergenic, ultraconcentrat, foarte economic. 0% parfum. Fara uleiuri esentiale, coloranti, parfum sau alergeni. Curata, degreseaza si face sa straluceasca vasele fara a produce alergii. Protejeaza miinile

SKU: 3380380089046 Categories: ,

Descriere

Caracteristici: detergent bio,  fara uleiuri esentiale, fara parfum
Gramaj: 1000 ml
Descriere produs: detergent vase bio formula fara parfum, respecta pielea datorita ingredientelor sale de origine naturala. Este fara colorant sau parfum sintetic.
– hipoalergenic: formulat pentru minimizarea riscului de reactii alergice
– ultraconcentrat, economic
– curata, degreseaza si face sa straluceasca vasele.
– formula delicata protejeaza miinile
–  fara coloranti, fara parfum, fara conservanti de sinteza
– non fititoxic conform normei FD-U44165
– fara uleiuri esentiale, fara tensioactivi ethoxyl
– nu contine materii animale
– produs netestat pe animale
Ingrediente: <5% agenti de suprafata amfoteri, agenti tensioactivi anionici, agenti de suprafata nonionici, <5% ( acid lactic), clorura de sodiu, sodium lactate, aloe vera*, extract de galbenele*.
De asemenea, contine: apa
*ingrediente care provin din Agricultura Ecologica
1,01% din totalul ingredientelor provin din Agricultura Biologica
97,74% din totalul ingredientilor sunt de origine naturala
Utilizare: este necesara o presare(un puf 2ml) pentru aproximativ 5 litri de apa. O spalare eficace nu necesita o cantitate mare de spuma.
Precautii: Provoaca severe iritatii ale ochilor. Nu lasati produsul la indemana copiilor. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII  clatiti cu apa rece cu precautie, cateva minute. Scoateti lentilele de contact daca sunt usor de indepartat. Continuati sa clatiti. daca iritatia persista apelati la serviciile unui medic aratandu-i eticheta produsului
Fabricat: Franta
Certificare: ECOCERT Greenlife in acord cu standardul ECOCERT – referinte disponibile pe http://detergents.ecocert.com. Ecodoo este membru in proiectul „1% pentru Planeta”, donand 1% din cifra de afaceri pentru protejarea planetei. Cumparaturile dumneavoastra ajuta deja in finantarea unor proiecte de ecologizare a Planetei! Ambalaj nou 100% reciclabil.
Marca Ecodoo include peste 50 de produse bio de intretinere, detergenti bio pentru vase, detergenti bio pentru rufe, odorizante si hartie de uz casnic. Ecodoo este o alternativa reala la produse de curatare conventionale, o gama de produse pe baza de plante in conformitate cu referinta „detergent ecologic” certificata de ECOCERT, ambalaje cu impact redus asupra mediului, formule eficiente si biodegradabile.

Marcă

Ecodoo

Ecodoo este o alternativa reala la produse de curatare conventionale, o gama de produse pe baza de plante in conformitate cu referinta "detergent ecologic" certificata de ECOCERT, ambalaje cu impact redus asupra mediului, formule eficiente si biodegradabile. Produse certificate Ecocert