În stoc

Detergent bio vase cu aloe vera si flori de portocal 500ml

Detergent bio ultraconcentrat cu aloe vera si ulei esential de portocale dulci, foarte economic. Curata, degreseaza si face sa straluceasca vasele. Emoilient, Protejeaza miinile.

SKU: 3380380083174 Category:

Descriere

Caracteristici: detergent vase bio certificat, formula noua biodegradabila, fara uleiuri esentiale, ambalaj reciclabil, ecodetergent pe baza de ingrediente bio
Gramaj: 500 ml
Descriere produs:
– curata, degreseaza si face sa straluceasca vasele.
– delicat pentru maini
– aroma de verbena
–  detergent vase bio fara coloranti, fara conservanti de sinteza
– produs netestat pe animale
Ingrediente: < 5% agenti de surfactanti amfoteri, surfactanti anionici, agenti de surfactanti nonionici, <5% parfum, conservanti (sodium benzoate acid lactic), sodium clorid, sodium lactate, aloe vera*,hidrolat de flori de portocal*, alcool, limonène, linalool.
Contine deasemenea: apa
* ingrediente care provin din Agricultura Ecologica. 1,1% din ingrediente sunt de provenienta ecologica, 97,6% din totalul ingredientelor sunt ingrediente naturale
Utilizare: 1 puf (o presare) la 5L de apa, doua pentru vesela foarte murdara. Pentru o utilizare ecologica va recomandam sa respectati dozajele.
Precautii:
Provoaca o iritare a ochilor. A nu se lasa la indemana copiilor.
IN CAZ DE CONTACT CON OCHI: Clatiti cu atentie cu apa timp de cateva minute. Scoateti lentilele de contact daca victima le poarta si daca pot fi indepartate cu usurinta. Continuati clatirea. Daca iritatia ochilor persista solicitați asistență medicală. Daca e nevoie de sfat medical duceti recipientul sau eticheta produsului.
Fabricat: Franta Ambalaj 100% reciclabil
Certificare: ECOCERT Greenlife in acord cu standardul ECOCERT – referinte disponibile pe http://detergents.ecocert.com. Ecodoo este membru in proiectul „1% pentru Planeta”, donand 1% din cifra de afaceri pentru protejarea planetei. Cumparaturile dumneavoastra ajuta deja in finantarea unor proiecte de ecologizare a Planetei!
Marca Ecodoo include peste 50 de produse bio de intretinere, detergenti bio pentru vase, detergenti bio pentru rufe, odorizante si hartie de uz casnic. Ecodoo este o alternativa reala la produse de curatare conventionale, o gama de produse pe baza de plante in conformitate cu referinta „detergent ecologic” certificata de ECOCERT, ambalaje cu impact redus asupra mediului, formule eficiente si biodegradabile.

Marcă

Ecodoo

Ecodoo este o alternativa reala la produse de curatare conventionale, o gama de produse pe baza de plante in conformitate cu referinta "detergent ecologic" certificata de ECOCERT, ambalaje cu impact redus asupra mediului, formule eficiente si biodegradabile. Produse certificate Ecocert