Stoc epuizat

Sos japonez TAMARI 250ml

Sos bio utilizat traditional in gastronomia asiatica alaturi de legume, paste, orez, face parte din dieta macrobiotica.

Anunță-mă când produsul revine în stoc

SKU: 8018699014880 Category:

Descriere

Caracteristici: produse bio, bogat in proteine, fara gluten
Gramaj: 250ml
Descriere produs: sosul de soia Tamari este un condiment produs prin fermentarea naturala a plantei de soia. Maturatia acesteia necesita mai mult de 6 luni,cu materii prime biologice fara OMG-uri. Favorizeaza digestia si dezvolta flora intestinala si este utilizat frecvent in bucataria macrobiotica ca si condiment si pentru prepararea de bauturi folosite ca remedii pentru anumite afectiuni fizice.
Produse dupa o reteta traditionala japoneza sosurile Shoyu si Tamari produse in Statele Unite ale Americii ofera produse cu calitati organoleptice si nutritive speciale. A fost introdus in Japonia la sfarsitul sec.al VII-lea de catre calugarii budisti, care il foloseau pentru a da alimentelor o anumita aroma de carne.
Conform traditiei, fermentarea se face intr-un butoi de cedru si este produsa de anumite specii de ciuperci, numite „pop”, care fac parte din specia Aspergillus oryzae sau Aspergillus sojae. La sfarsitul fermentatiei, sosul este presat pentru a se obtine lichid care este apoi filtrat si pasteurizat adesea chiar inainte de imbuteliere.
Ingrediente: boabe de soia* 42%, sare marina, alcool (natural format prin fermentare)
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros
Tara de origine: Agricultura non UE
Fabricat: USA
Recomandari de utilizare: Ideal pentru a aroma si condimenta legumele,cerealele,pestele si carnea,sosul de soia putand fi folosit si la gatit. Sosul poate fi utilizat atat la gatit,cat si direct pe produs.Ideal cu pui la gratar, supe, paste dietetice, tofu si seitan.
Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-007

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Valoare energetica la 100g

Marcă

PROBIOS

Probios Italia producator italian bio din 1978, va ofera alimente bio de inalta calitate certificate BioAgricert  de la produse garantate fara gluten, certificate bio, bazate pe plante erbacee ca alternative la porumb si orez: mei, hrisca, quinoa, amarant, cu un gust inconfundabill si cu un continut mare de nutrienti pina la alimente cu preparare rapida pe baza de orez, paste, cus cus, faina, maioneza, masline, ulei, sosuri, sare de Hymalaya, snacksuri, indulcitori, batoane energizante, piureuri de fructe fara adaos de zahar pentru copii si gemuri de fructe fara pectina. 100 din aceste produse pot fi cumparate acum de pe acest site. Profesional Tip Consult este distribuitor exclusiv pentru Romania al acestor produse.