În stoc

Sos de rosii cu legume 200g

Sos de rosii bio Primeal cu legume, un acompaniament perfect pentru paste, orez sau cereale

SKU: 3380380057014 Categories: ,

Descriere

Caracteristici: produse bio,
Gramaj net: 200g
Descriere produs: sos de rosii bio produs Primeal cu adaos de legume,  perfect pentru a acompania pastele sau orezul. Fabricat de Primeal din rosii bio intr-o gama variata ce mai contine: Sos de rosii ArrabiataSos de rosii cu busuioc, si Sos de rosii provensal
Ingrediente: rosii* 73%(piure de rosii scazut, rosii zdrobite*), legume* 14% (ceapa* si morcovi* bucatele), apa, ulei de floarea soarelui*, ulei de masline extra virgin*, sare de mare, amidon de grau*, usturoi*, suc de struguri concentrat*, busuioc *
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Alergeni: 0
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros. Tineti la frigider dupa prima deschidere si utilizati in cateva zile.
Termen de valabilitate: 36 luni
Tara de origine: Agricultura UE/nonUE
Fabricat: Franta
Utilizare: sos pentru gratinare sau pentru paste si orez.
Certificare ecologica: FR-BIO-01
Priméal va invita sa descoperiti una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare pentru mese sanatoase! PRIMÉAL va ofera o gama larga de conserve astfel incat sa aveti o alimentatie echilibrata, gustoasa si variata tot timpul anului.

Informații suplimentare

Grasimi

Carbohidrati

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Marcă

PRIMEAL

Creat in 1989, Primeal este un brand extrem de creativ bazat integral pe vegetal si bio si se remarca prin cateva repere importante: – descoperirea si lansarea produsului Quinoa in Franta si in Europa– introducerea Quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organic:– descoperirea si lansarea produsului quinoa in Franta si in Europa– introducerea quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organica– reabilitarea si valorificarea consumului de castane– produse traditionale si concepte noi, adaptate noului stil de viata al oamenilor