În stoc

GOMASIO cu alge 125g

Gomasio cu alge si sare de Himalaya e un condiment bogat in proteine si fibre. Poate inlocui sarea in felurile de mancare, dandu-le o aroma specifica.

SKU: 8018699025367 Category:

Descriere

Caracteristici: produs bio, fara gluten in mod natural, continut bogat de proteine si fibre

Gramaj: 125g

Descriere produs: Gomasio este un condiment obtinut din seminte de susan prajite si batute, amestecat cu un procent mic de sare si alge Nori si Wakame. Combinat crud in feluri de mancare, poate inlocui sarea de masa obisnuita dand aroma si imbogatind cu panache, incepand cu salate, pana la legume, sosuri, orez sau sushi onigiri. Gomasio Probios contine sare roz de Himalaya si este garantat fara gluten. 

Ingrediente: susan prajit* 91.7% , sare roz Himalaya 3,8%, fulgi alge nori* (Porphyra yezoensis) 3%, pudra de alge kombu* (Luminaria ochroleuca) 1,5% * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica

Poate contine urme de Crustacee, Moluste si produse pe baza de crustacee, Nuci, Soia, Peste, Cereale care contin grau, secara, orz, ovaz, spelt, grau Khorasan Kamut

Origine: Agricultura UE/non UE

Certificare ecologica: IT-BIO-014

Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros.

Utilizare: poate inlocui sarea de masa obisnuita conferind felurilor de mancare o aroma caracteristica

Probios Italia va ofera alimente bio de inalta calitate de la produse garantate fara gluten, certificate, bazate pe plante erbacee ca alternative la porumb si orez: mei, hrisca, quinoa, amarant, cu un gust inconfundabill si cu un continut mare de nutrienti, alge, cafea, alimente cu preparare rapida pe baza de orez, snacksuri, indulcitori, batoane energizante, pana la piureuri de fructe fara adaos de zahar pentru copii si gemuri de fructe fara pectina.

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Marcă

PROBIOS

Probios Italia producator italian bio din 1978, va ofera alimente bio de inalta calitate certificate BioAgricert  de la produse garantate fara gluten, certificate bio, bazate pe plante erbacee ca alternative la porumb si orez: mei, hrisca, quinoa, amarant, cu un gust inconfundabill si cu un continut mare de nutrienti pina la alimente cu preparare rapida pe baza de orez, paste, cus cus, faina, maioneza, masline, ulei, sosuri, sare de Hymalaya, snacksuri, indulcitori, batoane energizante, piureuri de fructe fara adaos de zahar pentru copii si gemuri de fructe fara pectina. 100 din aceste produse pot fi cumparate acum de pe acest site. Profesional Tip Consult este distribuitor exclusiv pentru Romania al acestor produse.