Lista produselor Ma vie sans Gluten

Ma vie sans gluten este un brand specializat in alimente bio garantate fara gluten. Ofera o gama larga de produse bio din quinoa, hrisca, mei pentru intreaga familie: produse pentru micul dejun, paste, cereale si legume, faina si amestecuri gata preparate, paine, meniuri gata preparate, malai si cuscusuri, snacksuri si gustari, adaosuri culinare, prajituri, fursecuri.

60 din aceste produse pot fi cumparate acum de pe acest site. Profesional Tip Consult este distribuitor exclusiv pentru Romania al acestor produse.

Ma vie sans gluten – pentru cei care vor sa redescopere placerea unei bucatarii sanatoase, echilibrate, creative, gustoase, organice garantate fara gluten! Ma vie sans gluten face parte din AFDIAG (Asociatia franceza a intolerantei la gluten).
Boala celiaca este o afectiune a sistemului imun, declansata de ingestia glutenului alimentar, in care apar leziuni la nivelul intestinului subtire. Glutenul este o proteina de origine vegetala care se gaseste in cereale precum graul, orzul sau secara.

Produsele din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio)

Mai puțin
Se afiseaza 1-45 din 45 produs(e)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie-uri, doar pentru a urmări vizitele pe site-ul nostru. Nu stocăm nici un detaliu personal.