În stoc

Bautura vegetala de migdale cu ciocolata 200ml

Sursa de calciu, acest minilapte de migdale cu ciocolata bio(20cl), imbogatit cu alge, fara gluten, soia sau lactoza este o bautura perfecta oricand.

Promotie valabila in limita stocului disponibil

Descriere

Caracteristici: produse bio, vegan, fara lactoza, fara gluten, fara soia
Gramaj: 200 ml
Producator: La Mandorle
Descriere produs: acest Lapte de migdale cu ciocolata combina intensitatea pulberii de cacao cu dulceata migdalelor si siropul de agave.
Algele Lithothamne imbogatesc acest preparat prin continutul ridicat de calciu.
Sursa de Calciu ce ajuta la cresterea si mentinerea masei musculare si mentinerea unui sistem osos normal, natural fara lapte si gluten, acesta este o alternativa vegetala unica !
O bautura perfecta in orice moment al zilei.
Acest lapte de 200 ml furnizeaza 40% din consumul recomandat mediu de Calciu 94 kcal (410kj).
Ingrediente: Apă de izvor, migdale parțial degresate* 5% obținute din 8% migdale întregi (Sicilia și/sau Spania), ciocolată* pudră 4% (32% cacao*), sirop de agave* 1%, alge Lithothamnium Calcareum** 0,43%, agent de îngroșare : faina de seminte de roscove*, extract de vanilie*.
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
** alga bogata in mod natural in Calciu
Recomandari de utilizare: agitati bine inainte de consumare, introduceti paiul si bucurati-va de prospetimea bauturii.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Dupa deschidere conservati la rece si consumati in 3 zile.
Produs: Franta
Certificator: FR-BIO-01
De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier.
Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta.
Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori.

Informații suplimentare

Grasimi

2,6g din care 0,27g acizi grasi nesaturati

Carbohidrati

4,2g din care zaharuri 3,52g

Proteine

1,7g

Fibre

0,9g

Sare

0,006g

Calciu

160mg la 100ml reprezinta 20% din aportul zilnic recomandat unui adult

Valoare energetica la 100g

49kcal sau 205kj

Marcă

La Mandorle

Produsele La Mandorle sunt: certificate bio Ecocert, vegane, fara colesterol, fara gluten, fara lactoza, fara soia. Varietate Lapte praf instant vegetal: din migdale sau cu Omega 3, cocos, castane, ciocolata sau orez Varietate Lapte vegetal organic lichid : variante simple sau cu ciocolata, vanilie, cocos, ceai matcha.